fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Oh yeah winnen: Ice cream lights x 3!

Voor de meesten is de zomervakantie achter de rug, zijn de scholen weer begonnen en zijn we weer aan het werk. Dat betekent ook dat de wekker (of kinderen) vroeg afgaan en dat we weer in het dagelijkse ritme moeten komen. Laten we hopen dat het mooie zomerweer nog even aanhoudt, zodat de overgang iets minder groot is. Houden jullie kinderen ook zo van ijsjes? Dan heb ik goed nieuws!

Deze te gekke ice cream lights, die ik jullie al eerder liet zien, staan namelijk het hele jaar door super leuk op de kinderkamer! Decoratief en een led lampje in één. Ze meten 25 cm hoog en zijn in de kleuren blauw, roze en wit verkrijgbaar. Deze heerlijke lampen zijn in het hele mooie assortiment van onze vrienden van PSikhouvanjou verkrijgbaar en omdat zij ook de zomer zo lang mogelijk willen rekken mogen we maar liefst drie ice cream lights weggeven! Één in iedere kleur, dus meer kans voor jullie! What to do?

  1. Like PSikhouvanjou en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het Facebook bericht van deze winactie.
  3. Laat ons twee dingen weten hier op de blog of op Facebook:
    Wat is jou favoriete item uit het assortiment van PSikhouvanjou?
    Welke kleur zou je willen winnen?

Hou ons in de gaten op zondag 6 september als je meedoet, want dan maken we de winnaars bekend! Zet hem op!

De winnaars zijn bekend! Bij wie staan de ice cream lights straks in huis te shinen?

Ellen Claessen is de winnares van de witte lamp, de roze gaat naar Madelon Fassbender-Koning en de blauwe is voor Stephanie Epke! Gefeliciteerd ladies! Mailen jullie mij je adres? Dan komen ze zo snel mogelijk naar jullie toe! claudia@ohyeahbaby.nl

Ice-cream-lights-ps