fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Baby memory box: hét kraamkado

Als er een baby in je leven komt, dan veranderd alles. Helemaal als dit voor de eerste keer is. Je wordt van vrouw of man, ook opeens moeder en vader en als stel ga je een nieuw avontuur tegemoet! Dit is zo’n bijzondere ervaring, dat je eigenlijk alles hiervan wilt vasthouden en bewaren. Deze herinneringen zijn onbetaalbaar en deze kun je nu ook op een bijzondere manier bewaren met de baby memory box!

baby memory box

Baby memory box

Een mooie stoffen bewaardoos, voor de mooiste herinneringen en momenten! Je echo foto’s, je zwangerschapstest, het eerste haarlokje, leuke uitspraken, het eerste paar schoentjes, de eerste tandjes en een meetlint om de groei bij te houden. Het past er allemaal in om voor altijd naar terug te kijken. De doos bevat 21 losse elementen om verschillende objecten in te bewaren. Een persoonlijke brief van de ouders bijvoorbeeld en kaarten om een afdruk te maken van de handjes en voetjes. Je kunt er je eigen draai aan geven en er zo’n box van te maken, die tot één van je dierbaarste bezittingen zal behoren. Een prachtig idee van Trine Andersen, de ontwerpster van het merk Ferm Living.

baby memory box

Het perfecte kraamkado

Als je net bevallen bent, dan ben je ‘over the moon’ en loop je over van liefde voor je baby. Alles mag even in het teken van de baby staan, want jullie zitten compleet in je baby bubbel! Dan is dit kado natuurlijk een favoriet! Alle mooie momenten wil je zo lang mogelijk vasthouden. Het cliché is namelijk waar: ze worden zo ontzettend snel groot! Mijn Otis van vier vindt zichzelf al heel wat. Zijn uitspraken als ‘Als je vier bent, dan weet je alles mama!’, zijn zo aandoenlijk. Soms wil ik stiekem eventjes de tijd stilzetten…

baby memory box

We wachten in spanning…

Ik heb het geluk dat ik al dit moois binnenkort (binnen een maand al!) nóg een keer mag meemaken en het blijft bijzonder. Dit keer neem ik mij voor om alle mijlpalen goed bij te houden met fotoboeken, lijstjes én natuurlijk deze prachtige baby memory box van Ferm Living. Voor nu hebben de echo’s en de positieve zwangerschapstest al een plekje gevonden, in afwachting van nieuwe herinneringen die erbij mogen komen van ons nieuwste gezinslid!

De Ferm Living memory box is verkrijgbaar bij dé plek voor Nederlands Design: Mister Design voor €79. Meer kraamkado inspiratie? Je vindt het op de blog!

baby memory box