fbpx
Menu
Babykamer - Kinderkamer / Thuis zijn

Help, we gaan verbouwen! Keuken en badkamer inspiratie!

Komend jaar is het zover… De keuken en de badkamer worden eruit gesloopt en gaan we vernieuwen! Ik weet nu al niet hoe we die tijd gaan overbruggen, maar voor nu begin ik alvast met het leukste deel… De leukste keuken en badkamer inspiratie!

Verbouwen = mèèh

Tien jaar geleden alweer kocht ik dit huis. Op dat moment dacht ik dat ik er misschien drie jaar zou wonen en dan door zou gaan naar een ander huis. Inmiddels zijn we tien jaar verder en wonen we er nog met plezier. Toen, tien jaar geleden, dacht ik er eigenlijk al aan om de keuken en de badkamer aan te pakken. Omdat ik toen dacht dat ik er maar een paar jaar zou wonen heb ik dat niet gedaan. Nu is het dus ECHT NODIG.

Keuken en badkamer inspiratie

Ik heb nu al geen idee wat we gaan doen zonder keuken of zonder badkamer. Dat wordt waarschijnlijk overal en nergens aanschuiven tijdens etenstijd en daarna onder de douche springen. We zijn tenslotte niet de enige die ooit verbouwd hebben. Eerst mag ik natuurlijk beginnen met het allerleukste: inspiratie opdoen! Kijk je mee?

Keuken inspiratie

idlehandsawake

pickyliving

Die donkere lades met die mooie leren handvaten… Wow! De tegeltjes, verlichting en het groen maken het helemaal af!

theurbaninterior

Zo’n wasbak vind ik helemaal te gek en de gouden en houten details passen perfect bij deze tegeltjes. De kleur en vorm van de tegels kan natuurlijk niet beter!

dotandbo

homedeco

Zwart is misschien gewaagd, maar ik vind het super gaaf! Helemaal in combinatie met deze verlichting en de subtiele witte tegeltjes als achterwand.

bocadolobo

De achterwand van deze keuken is voor mij wat te druk, maar ik vind het een erg tof idee om een onderscheid te maken in materiaal en kleur boven en onder in je keuken. Een verfrissend idee!

feedly

De combinatie van het natuurlijke hout met het hoogglanzende, granieten en zware aanrechtblad is super stoer! Mag ik die openslaande deuren er ook bij alsjeblieft?

lorilangille

Deze keuken vind ik op zichzelf niet super bijzonder, maar je ziet wat een mozaïek tegeltje kan doen, in combinatie met een grote lamp als eyecatcher! Lekker boho!

Badkamer inspiratie

vk

Wat tof om de achterwand van hout te doen en deze sfeer terug te laten komen in de spiegel. Dat touw om de spiegel is natuurlijk briljant! Dan nog die lampen erbij… Zo zie je dat je met wat simpele eyecatchers een redelijk simpele ruimte kunt omtoveren tot iets bijzonders.

decocrush

Ronde spiegel? Ja! Gouden accessoires? Ja! De speelse lijnen van de tegeltjes in combinatie met hout in vintage look? Ja, ja ja!

millionfeed

Van deze badkamer vind ik het prachtig dat de vloer bijna doorloopt in de buitenkant van het bad! Uiteraard weer een plant en houtdetails… Noteren voor op de wishlist!

zimmo

Een badmeubel met hout in combinatie met een mozaïek tegelvloer brengt je die lekkere boho sfeer!

iledereloc

Waarom niet alles donker? Prachtig zijn deze muren en in combinatie met de waskom en het ruige hout wordt dit een stoere badkamer! Alleen uitkijken voor splinters…

designsponge

Een bad met een dakraam erboven is natuurlijk heerlijk! Wat planten erbij en je waant je zelf in de badkamer in een urban jungle!

Heb jij laatst ook de keuken of badkamer verbouwd? En wat is het resultaat geworden? Ik ben erg benieuwd, want ik zit nog in de oriëntatie fase! Alle tips, keuken en badkamer inspiratie en voorbeelden zijn welkom!

Op zoek naar meer inspiratie, bijvoorbeeld voor de kinderkamer? Kijk dan gerust even verder op de blog!