fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn / Style / Tassen

Een reisvriend en kindertrolley in één!

Samen avonturen beleven met je kind en herinneringen maken is het mooiste wat er is. Soms moet je hiervoor iets verder weg en moeten er wat spullen gepakt worden. Dan is een eigen reisvriend en kindertrolley in één natuurlijk een uitkomst!

Op avontuur

Op avontuur is natuurlijk één van de mooiste dingen om als ouder en kind samen te delen. De ene keer is dat een tripje naar het bos, maar de andere keer is dat misschien wel een tocht van een paar maanden met de camper door Europa of met het vliegtuig naar een zonnige strandbestemming!

Een reisvriend en kindertrolley in één

Bontoy is het merk achter deze stoere hondenvriend en staat voor ‘bon’ = goed en ’toy’ = speelgoed. Deze lichtgewicht reistrolley is ontworpen in de vorm van een hond. Een echt maatje dus die er altijd voor je is. Dit is alleen niet zomaar een reistrolley want hierop kun je ook zitten en rollend over de stoepen en langs de bagagebanden sjeesen! Je hebt dus een écht speelkameraadje bij je!

This is how we roll

Wees niet bang dat het rollen teveel herrie maakt, want deze wielen zijn speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige oren… Bijna geruisloos dus, maar dan moet je natuurlijk niet gillend je hond commando’s geven.

Inpakken en wegwezen

Deze doggy heeft een inhoud van 17 liter, dus er kan aardig wat speelgoed in of kleding en toiletartikelen voor een weekendje uit logeren. Als je het uitschuifbare handvat verwijderd, kan hij ook in het handbagage vak in het vliegtuig, zodat je je belangrijke spullen altijd bij de hand hebt. Wist je trouwens dat Bontoy een deel van de opbrengsten van deze reisvriend doneert aan organisaties die zich bezig houden met het beschermen en verzorgen van honden die in de steek gelaten zijn? Een mooi en passend initiatief!

Zijn ze niet cute? Ben je gek op de stippen van de Dalmatiër of ga je voor de roze variant? Ze zijn verkrijgbaar bij PSikhouvanjou voor €129,95.