fbpx
Menu
Interieur accessoires / Thuis zijn / Verlichting

Lieve nachtlampjes voor een lief prijsje

Een nachtlampje kan voor een kindje een groot verschil maken. Ik durf niet te zeggen dat kleine nachtbrakers door nachtlampjes opeens gaan slapen, maar ik kan mij goed voorstellen dat een lief lampje wel een gevoel van herkenning en het licht een gevoel van veiligheid geeft.

Eef Lillemor
Er zijn schattige nieuwe lampjes beschikbaar en wel van Eef Lillemor! Deze creatieve dame kende we al van haar schattige kaarten, posters en kinderservies en nu heeft ze lieve nachtlampjes aan haar assortiment toegevoegd! Een snoezige hippo met een feeststrik en een hoedje op, een plat wolkje met een lief toetje of een cute plat sterretje! Alle drie de ontwerpen zijn verkrijgbaar in drie zachte kleuren en werken op batterijtjes die meegeleverd worden met het lampje. Erg gemakkelijk, de lampjes gaan na een uur vanzelf uit! Het LED lampje wordt niet warm en is daardoor kindvriendelijk.

PSikhouvanjou
De webshop PSikhouvanjou is hun eigen merk aan het uitbreiden en wel met deze schattige ananas nachtlampjes! Ook deze zijn verkrijgbaar in drie zachte kleuren, wordt geleverd met batterijtjes en gaat vanzelf uit na een uur.

Details
Deze nachtlampjes zijn functioneel én decoratief voor iedere kinderkamer. Door het zachte prijsje is het een ideaal kado voor een zwangere vriendin of jonge ouders. Voor deze cuties vind je altijd wel een plekje lijkt mij! Al deze lampjes zijn verkrijgbaar bij PSikhouvanjou.

Hippo (16 cm hoog) , wolk (13 cm hoog) , ster (12 cm hoog) – Eef Lillemor – €9,95
Ananas (13 cm hoog) – PSikhouvanjou – €8,95

nachtlampjes-eef-lillemor