fbpx
Menu
Mama zijn / School

Win een set stickers met naam voor de opvang of basisschool!

Zit jouw kindje op de opvang? Of gaat jouw zoon of dochter naar de basisschool? Dan is een set stickers met naam een uitkomst! Deze week kun je een set winnen op de blog!

Welke spullen zijn van wie?

Bij Otis heb ik het ook weleens gehad. Toen kwam hij thuis met een muts op, waarvan ik dacht: ‘Volgens mij is deze niet van jou.’ Die kinderen maken de juffen van alles wijs en weten soms niet eens welke schoenen van hen zijn. De juffen en meesters kunnen ook echt niet allemaal bijhouden wie nu weer een nieuwe jas of sjaal heeft, dus markeren is noodzakelijk!

stickers met naam

Stickers met naam

Stickers met naam zijn dus ideaal, vooral met kinderen op de opvang, school of een sportclub. Zo weet iedereen altijd wat van wie is! De stickers die ik vond, kun je trouwens plakken op stof, handig voor in gymschoenen en jassen bijvoorbeeld, maar ook op plastic. Zou komt je kind (als het goed is), altijd thuis met de juiste broodtrommel, beker en snackbakje! Ze kunnen ook gewoon in de wasmachine, vaatwasser, droger en magnetron. Wat wil je nog meer?

Win stickers met naam!

Deze week heb je geluk, want je kunt bij Oh yeah baby een set winnen, die je zelf kunt customizen! Bij Verstickerd begin je met het kiezen van een achtergrondkleur en hierna kies je een plaatje. Een plaatje hoeft trouwens niet, het kan ook zonder. Hierna kun je één of twee tekstregels invoeren. Ik vond het makkelijk om onder de naam mijn telefoonnummer te laten zetten. You never know! Zo simpel als wat en vervolgens plakken maar!

stickers met naam

Wil jij kans maken op een set zelf te personaliseren naamstickers óf het nieuwe voordeelpakket met een combinatie van alle soorten stickers erin? Volg dan de onderstaande stappen!

  1. Like Verstickerd en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook, welk plaatje een toffe aanvulling zou zijn in het assortiment!

We zijn benieuwd naar jullie reacties! Wacht niet te lang met meedoen, want komende zondag maken we de winnaar bekend! Zet hem op! We hebben een winnaar en dat is… Lindsey van Stiphout-Dingjan! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij even een mailtje stuurt dan gaan we ervoor zorgen dat je zsm nooit meer wat kwijt raakt! claudia@ohyeahbaby.nl