fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Otis test de Mega Bloks uitvoerig!

Mega Bloks First BuildersMam vroeg mij of ik de Mega Bloks First Builders van Fisher-Price wilde testen. Natuurlijk wil ik dat! Alles is namelijk interessant als je 1,5 bent. Iets wat kleur heeft of juist niet. Iets wat in en uit elkaar kan. Iets met wielen of iets wat je kunt stapelen. Spullen ergens in doen en weer eruit halen. Ontdekken is te gek! Daar ben ik dan ook de hele dag mee bezig, ontdekken.

Mega Bloks First BuildersOh, hij kan open!

Daar kwam de onze vriend van de TNT! Hij kent mij ook al, want op bijna alles staat duidelijk mijn naam: Otis. Dat is natuurlijk logisch, ik ben de creative director van Oh yeah baby. Een enorme grote zak Mega Bloks First Builders kwam er uit de doos en ik kon hem nog net dragen. Eerst heb ik er een half uur mee door huis gezeuld, niet wetende dat die zak ook nog open kon. Had ze dat niet even eerder kunnen melden? ‘Je was zo lekker aan het spelen’ zegt ze. Tssss, gewerkt moet er worden! Ik moet die blokken toch testen?

Testen maar…
Mega Bloks First Builders
Afijn, er kwam dus een enorme lading blokken uit de zak in allerlei kleuren en maten. Ik heb ze niet geteld maar op de zak stond dat het er wel 80 waren. Ik kan hier ook goed met vriendjes mee spelen, want het zijn zoveel blokken dat ik er echt niet op kan letten welke ik precies vastgehad heb.

Ik heb voor jullie even mijn bevindingen op een rij gezet:

1. Wielen!!
Er zit dus een plateau bij met wielen die je erop kunt klikken, alles met wielen krijgt van mij bonuspunten.

2. Formaat en gebruik
De blokken zijn lekker groot en ik kan ze goed vasthouden. Wist je dat je met deze blokken al mag spelen als je 1 jaar oud bent? De blokken zijn heel gemakkelijk in en uit elkaar te halen, ideaal voor mijn kleine stoere handen en goed voor mijn creatieviteit en fantasie.

3. Kwaliteit
Het materiaal is onbreekbaar, trust me, ik heb het getest. Dit materiaal kan ook gewoon mee in bad of de zandbak als je er geen genoeg van kunt krijgen. Daarna door een sopje of even afdrogen (dat vraag je aan je moeder natuurlijk) en klaar! Mega Bloks First Builders staat dus garant voor urenlang speelplezier.

4. Motoriek

Op de zak staat dat het de grove en fijne motoriek stimuleert. Geen idee wat dat is, maar het klinkt goed!

Mega Bloks First BuildersDoor de controle heen?

Ik kan oneindig stapelen en de blokken zelf in en uit elkaar halen. Het kan niet stuk en er zijn er heel veel van, dus genoeg voor iedereen om samen mee te spelen. Deze Mega Bloks First Builders van Fisher-Price zijn door mij goedgekeurd! Nu ga ik verder met de toren slopen die mama gemaakt heeft, ik weet niet waar ze mee bezig is hoor…

Mega Bloks First Builders voor kleine handjes met een grote verbeelding.

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Fisher Price, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).