fbpx
Menu
Educatief / Kind zijn / Mama zijn / School

Win leuke werkboekjes voor kleuters van De Bijlesmeester!

Voor mijn regio, de Randstad, is dit de laatste week school voor de zomervakantie. Otis vindt school ook super leuk, maar ik denk dat hij zes weken alleen maar quality time natuurlijk heerlijk gaat vinden! Wil je je kleuter wel een beetje bij de les houden tijdens de vakantie? Dan hebben wij deze week een toffe winactie met leuke werkboekjes voor kleuters voor je!

De kleuterklas

Otis heeft over groep 1 anderhalf jaar gedaan. Dit komt omdat hij in februari geboren is. Dan doe je als je vier jaar wordt, eerst tot de zomervakantie groep 1 (of 0 noemen ze dat zelfs geloof ik). Na de zomervakantie start je dan met je eerste hele jaar groep 1. Ook deze heeft hij nu bijna achter de rug, dus na de vakantie wordt het groep 2!

Oefenen met werkjes

We hadden laatst rapport bespreking. Uit mijn tijd kan ik mij dat niet herinneren, maar tegenwoordig krijgen dus ook de kleuters een volwaardig rapport! De juf vertelde mij dat ze Otis een toets had laten maken over letterherkenning, wat eigenlijk pas is voor eind groep 2. Meneer blijkt dus al super veel letters te kennen en loopt daarbij voor. Erg leuk om te horen en dat wil je dan natuurlijk ook stimuleren. Zoals ik eerder al zei deze week, hebben we hier veel verschillende werkboekjes in huis rond slingeren. Otis pakt er regelmatig één, dus zo blijven we spelenderwijs een beetje bij en leren we thuis door!

Werkboekjes voor kleuters winnen!

Wij maken hier onder andere de werkjes van De Bijlesmeester, want deze zijn samengesteld door erkende leraren en passen perfect bij de stof die ze op school krijgen. Wil jij deze zomervakantie je kleuter af en toe een leuk werkje geven? Dan heb je geluk, want deze week maak je kans op een twee werkboekjes voor kleuters!

Deel 1 rekenen voor groep 1-2.
Deel 1 taal voor groep 1-2.

Wat kun je doen om kans te maken:

  1. Volg Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht op Facebook en laat ons weten wat jouw plannen zijn deze zomer!

Later in de week maken wij de winnaar bekend. De winnaar hebben jullie nog te goed en dat is… Caroline Minderhoud! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij je adresgegevens toestuurt, dan gaan ze snel op de post! claudia@ohyeahbaby.nl

Wij wensen jou alvast een heerlijke zomer toe, vol met toffe ervaringen en mooie herinneringen. Geniet ervan!

Meer blogs lezen? Kijk dan bijvoorbeeld bij voorbereiden op de basisschool of onze tips voor leuke uitjes!

voorbereiden op het nieuwe schooljaar