fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Marquee lights: Nijntje of Batman?

Marquee lights zijn mijn ‘light-crush’. Ik blijf ze super vinden! Of het nu letters zijn of symbolen, een bliksem of wolk, ik vind ze allemaal te gek! Ondertussen zullen jullie dat nu wel door hebben, na de verschillende items die ik hier al over gemaakt heb… 😉

Goed nieuws voor degene die mijn liefde voor marquee lights delen! Ik heb weet wat leuks gevonden, op Etsy deze keer. Een prachtig witte Nijntje of een stoere zwarte Batman! Jaaaaaaa, I love it!

Woofworld Design maakt iedere lamp zelf en gaat aan de slag als er een bestelling binnenkomt. Dit duurt dus twee weken en dan komt het verschepen er nog bij. Als je deze lampen dan eindelijk in handen hebt, dan is dat het wachten volgens mij wel waard geweest!

Nijn en Batman zijn beide 50 cm hoog bij 38 breed. Het zijn dus wel echt kletsers die de ruimte nodig hebben! Need an eyecatcher, anyone?

Nijn of Batman – Woofworld – €107,15

marquee-lights-nijntje-batman