fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Oh yeah winnen: Kidzzz matras!

Eerder deze week hebben we jullie kennis laten maken met de slaap-experts van de webshop Kidzzz!

Kidzzz matrassen op maat!
Ze hebben verschillende keuzes aan hoog kwalitatieve matrassen voor de wieg, een ledikant of een kinderbed en laten ook matrassen op maat maken in de fabriek in Duitsland! Dat is natuurlijk makkelijk als je een afwijkende maat hebt van de wieg die al jaren de familie rond gaat of als je een bijzonder tweedehands bedje hebt gekocht en je wilt hier een fris en nieuw matras in hebben. Wist je dat je op een matras op maat maar 10 werkdagen hoeft te wachten? Je knipt een mal van papier op ware grootte, zodat er geen kieren zijn tussen het matras en het bed. Kidzzz regelt de rest voor je.

Verschillende mogelijkheden
Alle matrassen hebben een koudschuim kern en zijn afgewerkt met een wasbare en afritsbare hoes! Ook nog eens hygiënisch dus. Verschillende soorten vering, koudschuim en latex, er is voldoende keuze. Op de site is meer informatie te vinden wat de verschillen zijn tussen de verschillende mogelijkheden, want dat kan nog best eens lastig zijn!

Winnen!
Vandaag hebben we een bijzondere winactie… Je kunt namelijk het meest verkochte Kidzzz koudschuim babymatras winnen uit de eigen lijn van 60 cm x 120 cm! Het veerkrachtige HR40 koudschuim met drukverlagende eigenschappen biedt je baby een perfect slaapcomfort. Het matras heeft een goede ventilatie door de open celstructuur en een goede vochtopname.

Wil jij graag een nieuw matras winnen? Is er een baby onderweg of ben je er nog niet aan toegekomen om een nieuw matrasje aan te schaffen voor je laatste telg? Zou je het een mooi kado vinden voor familie of vrienden? Doe dan mee! Zo maak je kans:

  1. Like Kidzzz en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht op Facebook van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook welk item uit de Kidzzz webshop op je wishlist staat!

Op zondag 11 oktober maken we de winnaar bekend, dus hou ons in de gaten! De winnares van het matras is…..tromgeroffel….Lisanne van der Burg! Gefeliciteerd! Mail je mij even je gegevens, dan komt het matras naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl

Kidzzz-matras-winnen

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Kidzzz, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).