fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Minimalistisch houten speelgoed van Kiko +

Minimalistisch is niet alleen een stijl die bij volwassenen past, maar ook past dit heel erg goed bij kinderen! Zo kunnen ze hun eigen creativiteit aan het werk zetten, wat ze op een positieve manier stimuleert. Dit minimalistische houten speelgoed is een mooi voorbeeld hiervan!

Kiko +

Eenvoudig en simpel speelgoed van hout is het einde! Door de minimalistische vormgeving, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en worden ze op creatieve wijze gestimuleerd. Daarnaast is houten speelgoed ook nog eens duurzaam, dus zal het verschillende lichtingen of misschien wel generaties meegaan. Het ziet er prachtig uit, dus het kan ook altijd nog decoratief gebruikt worden. Leuk voor in de speelhoek of op de kinderkamer!

12079146_973030536087031_9086701833285200598_n

Duurzaam

Dit mooie merk, Kiko +, maakt speelgoed uit FSC hout en is voorzien van het CE veiligheidskeurmerk. Ze gebruiken het mooie blanke hout in combinatie met frisse kleuren. Er zijn stoere pull-back cars, tuimelaar konijntjes, zelfs pull-back vliegtuigen, een bingo spel en een set sterren, die je op verschillende manieren op elkaar kan zetten of kunt gebruiken als domino. Er is goed over het speelgoed nagedacht. De tuimelaars van konijnen hebben bijvoorbeeld een subtiel geluid bij het bewegen. Super mooi en leuk voor de allerkleinsten!

Verkrijgbaar

Kiko + is een Japans merk, wat gelukkig ook in Nederland verkocht wordt. Bijvoorbeeld bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou. Het is waarschijnlijk iets duurder als wat je normaal voor een auto of tuimelaar zou uitgeven, maar hiervoor heb je wel een prachtig eco product wat ontzettend lang meegaat. Ook leuk om bijvoorbeeld op een verjaardags- of kraamlijstje te zetten. Vanaf €19,95 heb je een pull-back auto, het pull-back vliegtuig kost €31,95 en de te gekke tuimelende konijnen heb je voor €41,95. Bijzonder mooi en verantwoord speelgoed, waar kinderen veel plezier van zullen hebben! Papa en mama stiekem ook, want die moeten er toch tegenaan kijken… 😉

kiko_usagi_-_cute_rabbit_friends_-_tuimelaars