fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

De 10 leukste konijnen must-haves voor de paasdagen!

Het is weer bijna Pasen! De tijd van eieren zoeken, paashaasjes knutselen en paas-takken versieren! Om in het thema te blijven zocht ik voor jullie de 10 leukste konijnen must-haves bij elkaar!

Pasen

Pasen is natuurlijk eigenlijk een katholiek feest. Inmiddels heeft de manier hoe de meeste mensen Pasen vieren niets meer te maken met godsdienst, maar wel met samen tijd doorbrengen met het gezin. Gezellig samen aan tafel uitgebreid ontbijten of brunchen! Uiteraard horen hier ook de nodige creatieve activiteiten bij. Of het nu blijft bij eieren beschilderen of versiersels knutselen voor in de paasboom! Ook wordt er in de meeste gezinnen druk gezocht naar chocolade eieren en doordat we met zijn allen een dag extra vrij zijn, gaan we er vaak op uit.

Activiteiten met Pasen

De voorspellingen beloven niet veel goeds, dus buiten de deur zal de bioscoop, het zwembad of overdekt speelpaleis wel erg populair zijn. Wisten jullie dat op Tweede Paasdag de AH Buitendag georganiseerd wordt? Boeren, kwekers en telers door heel Nederland openen hun deuren, zodat jullie kunnen komen kijken hoe bijvoorbeeld boerenkaas gemaakt wordt. Een leuke tip als je er toch even uit wil gaan met de familie! Binnen kan er natuurlijk ook heerlijk geknutseld worden, gaan jullie cakejes of koekjes bakken of lekker met zijn allen een spelletje doen! Misschien kruipen jullie wel op de bank voor een leuke gezinsfilm, het kan allemaal.

Konijnen must-haves

Om toch een beetje in de sfeer te blijven ging ik voor jullie op zoek naar leuke konijnen must-haves. Om mee te spelen, knuffelen of om de kinderkamer op te leuken. Hebben jullie leuke aanvullingen? Hele fijne Paasdagen allemaal!

1. Muziekdoos Sweet Rabbit – Djeco – €21,95 (via Little Wannahaves)

2. Konijnenlamp – Lapin & Me – €69,95 (via Blojör & Mjolk)

3. Miss Bunny poster 29.7 cm x 42 cm – Eef Lillemor – €14,95 (via PSikhouvanjou)

4. Nachtlampje konijn geel – Petit Monkey – €9,95 (via PSikhouvanjou)

5. Trekkonijn – Djeco – €13,95 (via PSikhouvanjou)

6. Lovely Lilly Bunnies – Elodie Details – €19,90 (via Blojör & Mjolk)

7. Rammelaar Bonnie Bunny – OB Designs – €16,95 (via Little Wannahaves)

8. Eierdop Bunny – Buddy and Bear – €5,95 (via Little Wannahaves)

9. Kanindocka bunnies – Miniroom – €34,95 (via Blojör & Mjolk)

10. Muursticker konijn – Chispum – €24,95 (via Little Wannahaves)