fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Naïf sunscreen beschermt je kleintje op verantwoorde manier!

Het wordt langzaam weer voorjaar…..hoera! Ik voldoe volledig aan de standaard van mensen die dan actiever worden, zoveel mogelijk naar buiten gaan en energie krijgen van de zon. Mijn Otis is een echt buitenkind en die lijkt zich minder aan te trekken van het weer of het seizoen. Om zijn mooie, tere huidje te beschermen begin ik gelijk met smeren bij de eerste zonnestralen.

Natuurlijke ingrediënten
De kleine baas wordt natuurlijk niet zomaar met de eerste de beste crème ingesmeerd. De meeste grote merken zonnebrand bevatten namelijk veel chemische ingrediënten en stoffen die niets toevoegen. Deze worden dus ook gewoon heel gemakkelijk opgenomen door het huidje van je baby en kind en omdat deze ingrediënten niet natuurlijk zijn, is het voor het kleine lijfje lastig om deze af te breken. Hetzelfde geldt trouwens voor volwassenen…

Bescherming
Naïf babycare kennen we onder andere van de verantwoorde shampoo, bodylotion en wash gel voor baby’s en kinderen, maar nu is daar ook een heerlijke sunscreen aan toegevoegd! Net zoals de andere producten, ruikt deze ook weer heerlijk en smeert het gemakkelijk uit. Met de bescherming zit het wel snor, want de UVA en UVB straling wordt tegengegaan met een factor 50. We nemen geen risico met die mooie zachte huidjes, want als die verbranden dan ben je veel verder van huis!

Bewust
Wat ik een mooie bijkomstigheid vind, is dat Naïf voor iedere verkochte tube geld doneert aan KWF kankerbestrijding, om (huid) kanker tegen te gaan. Zo bescherm je je kind en help je in het onderzoek om deze vreselijke ziekte aan te pakken.

Otis en ik hebben de crème getest en wij zijn verkocht! Goed smeerbaar, een hoge bescherming en het ruikt heerlijk! De Naïf sunscreen is naast online ook verkrijgbaar bij de betere apotheken en sinds kort ook bij de Etos. Als je online besteld, dan kun je gelijk gratis samples aanvragen van wat andere Naïf producten, de moeite waard!

Naif-sunscreen-visual