fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Moederdag tip: toffe betaalbare sieraden

Vorige week heb ik ook al een leuke sieraden tip met jullie gedeeld voor Moederdag (of welke gelegenheid dan ook, ja toch?) en deze week heb ik weer een mooie om aan jullie te laten zien!

Minimalistisch en handgemaakt
Rebekah Hemmer startte 9 jaar geleden met het maken van sieraden en is sindsdien niet te stoppen. Voor haar is deze creatieve uitlaatklep dé manier om de lange winters in Alaska door te komen en ze kan het goed combineren met haar gezin. Haar Etsy shop Burnish zit vol met allerlei moois! Vooral de sieraden met een gehamerde look en minimalistische stijl vind ik super mooi! De prijzen zijn ook erg betaalbaar, dus je hoeft gelukkig geen rib te laten verwijderen… Mooie lange gehamerde plaatjes of driehoeken voor in je oren, een family tree ketting met losse schijven met initialen van het gezin erop of toch liever een ketting met dennenappeltje eraan? Ook heeft ze mooie kettingen in het assortiment met een strakke weergave van het sterrenstelsel van je sterrenbeeld, of kun je een datum of coördinaten laten zetten op een slanke balk om aan een ketting te hangen. Denk aan de coördinaten van de plek waar jullie getrouwd zijn of elkaar hebben leren kennen.

Oorbellen heb je vanaf €26,00 en kettingen vanaf €31,00. Goed te doen toch? Deze strakke betaalbare sieraden zijn verkrijgbaar in de Burnish Etsy shop. Wie weet is het een leuk moederdag idee?

burnish-betaalbare-sieraden-collage