fbpx
Menu
Mama zijn / School

Naamstickers voor de basisschool

Als juf of meester wordt je soms helemaal krankjorum. Al die bekers, al die jassen en tassen, een berg met gymschoenen en wat is nu van wie? Je kunt het de leerkracht eigenlijk niet aandoen, dus je hebt echt naamstickers nodig. Voor jou een klein gebaar, maar voor de juf of meester de redding!

Zoveel kinderen, zoveel spullen

Als je naar de basisschool gaat, of naar de opvang, dan is het handig om alles vol te plakken. Naamstickers (en eventueel met telefoonnummer erop) zijn voor de juf natuurlijk een must om alles uit elkaar te houden. Iedereen heeft verschillende bekers, broodtrommels en waarschijnlijk liggen er wel acht paar precies dezelfde gymschoenen in de bak. Wat is in hemelsnaam van wie? Naamstickers zijn de uitkomst!

naamstickers

Gevonden voorwerpen

Ook als je geen zin hebt om wekelijks in de doos met gevonden voorwerpen te duiken en je kind opeens thuiskomt met een andere jas aan. Geen wereldramp, maar ook echt niet handig! Omdat mijn grote vriend aan het wennen is op de basisschool, moest ik natuurlijk ook aan de naamstickers! Ik ging op onderzoek uit en vond niet alle stickers super leuk. Soms was er beperkte mogelijkheid om ze persoonlijk te maken en de andere keer waren de plaatjes die je erbij kon kiezen een beetje ouderwets. Na wat speurwerk en rondvragen, vond ik precies wat ik zocht!

Naamstickers op plastic én op stof!

De stickers die ik vond zijn leuk te personaliseren. Naast een uni achtergrondkleur (keuze uit negen kleuren), kun je kiezen uit super leuke en strakke plaatjes voor naast de naam! Van apenkoppen tot eenhoorns en van piraten tot panda’s. Raketten en prinsessen, verschillende dieren en koptelefoons of voetballers voor de wat oudere kinderen. Ook kun je op de stickers twee regels tekst laten drukken. Dat vind ik zelf wel gemakkelijk, want als Otis bijvoorbeeld zijn jas is vergeten buiten school, dan kunnen ze mij gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer wat ik eronder laat drukken.

naamstickers

Multifunctionele naamstickers

Bij Verstickerd kun je kiezen voor naamstickers met of zonder plaatje, maar ook ronde stickers, deurstickers of speciale kledingstickers en strijklabels zijn ook een optie. De standaard stickers kun je plakken op plastic, zoals broodtrommels en bekers, maar ook in gymschoenen. De stickers kunnen gewoon in de vaatwasser, magnetron en wasmachine en de droger. Klinkt ideaal toch? Ze hebben zelfs een klassenpakket, perfect voor juffen en meesters!

Voor Otis zal het je niet verbazen dat ik voor de apenkop ga. Al was het moeilijk kiezen, want het vliegtuig, de piraat en de raket zijn ook ontzettend leuk! Heb je een dochter? Dan is bij mij de eenhoorn favoriet!

Check gerust eens de website, want de prijzen zijn ook super scherp! Veertig stickers heb je bijvoorbeeld al voor €12,95. Daar kun je zeker een schooljaar mee voort toch? Wi je ook een leuke set stickers samenstellen? Dan zou ik deze week de blog goed in de gaten houden…

Meer weten over Otis zijn voorbereiding op de basisschool? Je leest het op de blog! Ook vind je er leuke tassen én educatieve spellen! Blijf ons gerust volgen, want ik laat jullie zeker weten hoe het verder gaat!