fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn / Spellen

Het mooiste houten Mens erger je niet spel

Spelletjes zijn leuk en niet alleen voor kinderen! Dit prachtige houten Mens erger je niet spel wil je ook voor jezelf…

Spellen voor jong en oud

Vroeger heb ik veel spelletjes gespeeld. Naast het feit dat ik het erg leuk vond, stak ik er ook nog wat van op! Met drie jaar oud won ik van iedereen met Memory en kon ik urenlang kaarten met oma. Zij leerde ons pesten, pesjansen, 21-en, 31-en en al dat soort kaartspellen. We hebben behoorlijk wat uren aan oma’s keukentafel gezeten met de kleinkinderen om samen met oma spelletjes te spelen. Ik hoop dat ze dit Otis ook zal gaan leren.

Spelletjes zijn leerzaam

Naast het feit dat het leuk is om samen een spel te spelen en quality time samen door te brengen, steken kinderen er ook vaak wat van op. Ze leren op een bepaalde manier vooruit denken over hun volgende stap. Ze zijn gefocust en leren over samen spelen, winnen, verliezen en risico’s nemen. Super leerzaam en leuk: the best of both worlds!

Het mooiste houten Mens erger je niet spel

Je kent natuurlijk wel de standaard spellen dozen met kartonnen speelblad en kleine houten pionnen. Nu kwam ik een uitvoering tegen van Mens erger je niet, die te gek is voor ieder gezin met kinderen! Deze uitvoering is compleet van hout, inclusief het speelbord. Het heeft geen standaard pionnen, maar karakters. Je kiest dus niet voor rood, blauw, geel of groen, maar voor de beer, otter, muis of cavia! Schattige houten figuren, uitgevoerd in zachte kleuren maken dit spel nóg leuker om te spelen.

Onderweg

Doordat de afmeting van het speelbord niet zo groot is (20 cm x 20 cm), kun je het ook gemakkelijk meenemen op vakantie of bijvoorbeeld onderweg. Er zit een handige linnen zak bij om de figuren en dobbelsteen in op te bergen, dus je bent zo klaar om te gaan! Deze poppetjes zijn zo leuk, dat je ze ook weleens zal tegenkomen in een poppenhuis of in een andere speel situatie ben ik bang ;-).

Dit te gekke houten Mens erger je niet spel is van het merk Kid’s Concept en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop I Love Speelgoed voor €21,95