fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

De liefste badcapes en badjassen voor kids!

Je kent dat misschien wel. Die badcapes zijn heerlijk voor als ze net geboren zijn. Alleen steekt er op een gegeven moment aan alle kanten wat uit. Een blote arm hier, een beentje daar… Yep, kleine baby’s worden grote peuters!

De hydrofieldoek is here to stay

Je kunt ze natuurlijk ook op een bepaald moment in een gewone handdoek wikkelen en dat werkt natuurlijk prima. Alhoewel,  ik moet toegeven nog steeds met de leeftijd van 3 jaar oud bij mijn zoontje de hydrofiele doeken te gebruiken. Die drogen zo goed af! Wel in combinatie met een leuke badcape uiteraard. Dat vind ik voor mijn Otis toch net even wat leuker.

Badcapes en badjassen voor kids

Er is een mooi baby en kids lifestyle merk, Liewood, wat de liefste poncho’s, badcapes en badjassen voor kids in het assortiment heeft, alles van het zachtste bio katoen. Wat deze zo bijzonder maakt? De schattige oortjes en snoetjes, waardoor het net diertjes zijn. Er zijn verschillende opties.

XL badcape voor baby’s en kids

Een briljante XL badcape van heerlijk zacht bio katoen in de afmeting van maar liefst 1 meter bij 1 meter! Van kleine pukkepuk tot stoere peuter en kleuter kun je hier extra lang mee doen. Je kleintje in zo’n schattige badcape met hangende konijnenoortjes is natuurlijk om op te vreten…

Konijnen en panda poncho voor kids

Ook zijn er lekkere zachte konijnen en panda poncho’s in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zacht roze en zacht grijs in de konijn variant en crème voor de panda. Deze zijn makkelijk vanaf de peuter leeftijd en ouder, want deze trek je zo over hun koppie. Ze zijn bedekt, inclusief de natte haartjes en kunnen toch gewoon lekker in de rondte stiefelen.

Dieren badjasje voor kids

Vanaf twee jaar en ouder kun je ook kiezen voor een dieren badjasje bij Liewood. Deze kun je na de bad of douche-sessie gebruiken, maar natuurlijk ook als ze net uit bed komen of aan het einde van een intensieve dag lekker ontspannen op de bank te kruipen. Heerlijk! Deze dieren badjasjes zijn er in drie variaties: een zacht grijs konijn, een crème witte panda en een zacht roze poesje. Lekker comfy!

Heerlijk deze lieve poncho’s voor op vakantie

Deze mooie items zijn natuurlijk ook ideaal voor op vakantie! Als ze uit het water komen bijvoorbeeld en helemaal nat en bibberend even moeten opwarmen. Of als het aan het einde van een lange stranddag wat afkoelt. Als ze uit het zwembad geplukt moeten worden om even een hapje te komen eten. Poncho of badjasje aan en gaan met die banaan!

Deze schattige poncho’s badcapes en badjassen voor kids van het merk Liewood zijn online onder andere verkrijgbaar bij De Gele Flamingo.