fbpx
Menu
Kind zijn / Kraamkado

Speelgoed klassiekers opnieuw verkrijgbaar!

Soms kom je iets tegen, waarvan je opeens even teruggaat naar je kindertijd. Dit kan een geur zijn van bijvoorbeeld My Little Pony of een locatie zoals een speeltuin waar je niet meer bent geweest sinds je 8 jaar oud was. Dat nostalgische gevoel blijft bijzonder! Zo kwam ik laatst deze speelgoed klassiekers tegen, die ik gelijk herkende!

speelgoed klassiekers fisher price classics kassa

Jeugdsentiment

Dat gevoel van vroeger en herkenning kun je niet tegen houden en is puur jeugdsentiment. Hierdoor heeft zo’n product (of je het nu op dit moment leuk zou vinden of niet) gelijk een streepje voor. Als jij er goede herinneringen aan hebt, dan moet het wel echt leuk speelgoed zijn natuurlijk. Sommige dingen blijven nu eenmaal leuk.

speelgoed klassiekers fisher price classics tv

Fisher Price Classics

Jullie weten misschien dat ik niet per sé fan ben van plastic speelgoed, maar toen ik hoorde dat deze klassiekers opnieuw uit zouden komen was ik toch wel blij verrast! Kennen jullie die kassa nog, met die grote knoppen, gekleurde munten en draaihendel om de geldlade te openen? Toevallig speelt mijn zoontje hier ook vaak mee bij de opvang. Helemaal fantastisch vindt hij die! De tv radio komt ook opnieuw uit. Met de opwind knop waardoor er een muziekje gaat spelen en bovenin een klein verhaaltje voorbij komt in plaatjes. Dit artikel komt uit 1963, dus misschien hebben je ouders of ooms en tantes hier ook nog wel mee gespeeld! De bekende trektelefoon met draaischijf (deze generatie kinderen heeft geen idee) en bewegende oogjes is natuurlijk een knaller. Misschien ken je ook de televisie nog (met de bekende opwind knop en twee liedjes), de klok waarmee je kunt leren klokkijken, of de platenspeler en het bootje?

speelgoed klassiekers fisher price classics

Speelgoed uit de oude doos is natuurlijk super leuk! Het zijn niet voor niets speelgoed klassiekers! De Fisher Price classic collectie is onder andere verkrijgbaar bij PSikhouvanjou vanaf euro 19,95.