fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Mooie mobielen voor de babykamer!

Is er een kindje op komst en zoek je nog iets leuks voor op de babykamer? Of is je zus of een goede vriendin pas bevallen en zoek je inspiratie voor een kraamkado? Wie weet kan ik je helpen met deze mooie mobielen voor de babykamer!

Voorbereidingen baby

Als er een baby onderweg is, dan zorgt dat meestal voor aardig wat voorbereiding. Zeker als het de eerste baby is! Er moet natuurlijk een naam gekozen worden. Jullie gaan op zoektocht naar diverse meubels voor de babykamer en er moet een kinderwagen komen. Dan is er nog het kaartje en de aankleding van de babykamer. Bij baby nummer twee worden de meeste wat soepeler en zijn er vaak al aardig wat spullen beschikbaar van het eerste exemplaar.

Mobielen voor de babykamer

Wat altijd leuk is en wat de meesten ook in huis halen (zeker bij de eerste) is een mooie mobiel! Deze kun je ophangen boven het bedje of boven de box. Als de baby’s nog zo klein zijn, dan brengen ze de meeste tijd liggend door op hun rugje, dus dan is het leuk als ze iets hebben om naar te kijken!

Zwanen- en regenboogmobielen

Deze mooie mobielen zijn er in verschillende varianten in de vorm van regenbogen en zwanen. Ze zijn prachtig en gemaakt van grotendeels biologische materialen. Sommige hebben een bamboe trek-ring of een wolk eraan hangen, met een lief muziekje. Wist je dat baby’s in de buik ook al muziek horen? Ze zouden de muziek zomaar kunnen herkennen als je het in de buik al regelmatig aan ze laat horen.

Cam Cam Copenhagen

De mobielen zijn van het mooie merk Cam Cam Copenhagen, die al bestaan sinds 2012. Het stel achter het merk zijn twee architecten, die staan voor kwaliteit, tijdloos design en een milieuvriendelijke productie. Ze vinden het belangrijk om kalme en harmonieuze artikelen te ontwerpen, zodat kinderen tot rust kunnen komen. In het echte leven krijgen ze tenslotte al genoeg prikkels.

Deze prachtige mobielen voor de babykamer zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Little Wannahaves vanaf €33,00.