fbpx
Menu
Kleding / Style

Een stoere zomergarderobe met NUNUNU

De zon schijnt. De temperaturen zijn lekker en vandaag is het ook nog de officieel zomer! Tijd om even te kijken of de stoere zomergarderobe van je kleintje compleet is! Wist je ook dat de sale al op veel plekken gestart is?

Minimalistisch design kinderkleding

Ben je geen fan van zoete prints? Mag het allemaal wat ruiger en meer minimalistisch met een strak design, zoals je eigen kleding? NUNUNU snapt jou helemaal! Mooie basics die misschien simpel lijken, hebben bij dit merk een bijzondere snit of afwijkende panden. Hierdoor krijg je basics met een twist! De pasvorm is fantastisch en Otis en ik blijven fan van dit edgy merk! Iedere collectie heeft Otis een paar items die favoriet blijven en lang meegaan. Deze items vallen op zonder hysterisch te zijn. Hij krijgt er veel complimenten over, omdat ook niet veel kinderen in dit merk rondlopen. Origineel, kwalitatief met een minimalistisch design!

Een stoere zomergarderobe

Deze zomer hebben ze uitgepakt met sterren, verfspetters, een handafdruk en natuurlijk de bekende skull, het handelsmerk van NUNUNU. Naast de basis van zwart, lichtgrijs, antraciet, wit en denim hebben ze deze zomer gekozen voor fel geel! Stoere boxing dresses, comfy overalls en baggy broeken met een asymmetrische snit maken dat je deze collectie weer hebberig wordt. Ik ben fan van hun denims en ook deze collectie is er weer sleepwear en zelfs swimwear van de partij!

Shoppen met korting!

Je hebt geluk, want als de zomer nét officieel begonnen is, dan hebben de meesten merken en shops alweer de zomercollectie afgeprijsd. Dit komt voor jou mooi uit, want dan shop je nog voordat je op vakantie gaat extra voordelig! Bij NUNUNU betekent dit 15% korting op de zomercollectie. Niet verkeerd toch?

Een stoere zomergarderobe van NUNUNU shop je in de NUNUNU webshop óf bij de Nederlandse webshop Orange Mayonnaise.