fbpx
Menu

Je kent vast die foto’s wel… Van die kinderen die alle muren hebben ‘verfraaid’! Soms met de nieuwste kleur Chanel lipstick (horror!!!) of met onuitwasbare Edit stiften. Met een beetje pech zitten de gordijnen en je bankstel ook onder… Herkenbaar? Voor mij (nog) niet gelukkig, of spreek ik nu automatisch een vloek over mezelf uit ;-). Spullen die ook maar iets van kleur afgeven liggen achter drie sloten opgeborgen met geheime cijfercodes die zelfs mama soms in haar telefoon moet opzoeken.

Behang inkleuren

Ik weet niet of je met dit behang dus de goede boodschap afgeeft, maar leuk is het wel! Dit Chispum behang is namelijk speciaal gemaakt om in te kleuren! Uniek en bij ieder kamertje af te stemmen op de sfeer. Afhankelijk van de leeftijd van je kleintje weet ik niet wat hij of zij ervan maakt, maar op het moment dat ze papa en/of mama zien kleuren is natuurlijk het hek van de dam! Een onwijs leuk en creatief idee, misschien het meest realistisch en bruikbaar voor de iets oudere kinderen.

Chispum variaties

Chispum behang om in te kleuren vind je in drie variaties:

  • Metropolis met een stoere stad erop geprint.
  • Thousand animals, de naam zegt het al: dieren!
  • Lyona, een meisje in een prachtige tuin omringd door wilde bloemen

In Nederland is dit merk in een aantal fysieke winkels verkrijgbaar, maar als je het online wilt kopen zou je het toch bij Chispum zelf moeten bestellen. Een rol behang kost je €24,00 en zeg er wel even duidelijk bij tegen de kleine dat dit dus echt een uitzondering is! Good luck!

chispum-behang