fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

Het coolste strandspeelgoed van QUUT!

Dat goedkope speelsetje met een emmertje, slap schepje, een harkje en een zeefje red het natuurlijk nooit een hele zomer. Het spreekt ook weinig tot de verbeelding. Er is nu een merk wat prachtig strandspeelgoed in een nieuw jasje gestoken heeft.

quut_ballo_inuse_beach_calypso-pink

Quut strandspeelgoed

Een Belgisch design bureau haalde 24 kinderen binnen om met standaard strandspeelgoed te spelen. Dit was de basis voor Quut, een lijn van duurzaam en multifunctioneel speelgoed! Ideaal voor op het strand, in de zandbak, maar ook met sneeuw (mocht het ooit nog zover komen in Nederland, fingers crossed). Doordat kinderen het speelgoed op verschillende manieren kunnen gebruiken, spreekt het tot de verbeelding en is het innovatief. Het materiaal is vrij van giftige stoffen en deze lijn heeft zelfs een Reddot award in de wacht gesleept!

quut_alto_inuse_sandpit

Artikelen

Neem bijvoorbeeld de Triplet; deze kunnen de kinderen gebruiken om mee te graven, zand te zeven en ook hebben ze een gekke smalle mal om mooie punten voor hun zandkasteel te maken. Deze mal heeft in de top een gaatje, waardoor je er ook water of zand doorheen kunt laten lopen. Met water maak je op deze manier een leuke tekening of kun je je naam schrijven.

Een ander artikel is de Ballo. Het is een soort emmer, maar ook weer niet. Deze bal heeft op verschillende plekken gaten erin, waardoor je zand of water eruit kunt laten glijden. Heerlijk voor hete zomerdagen aan het strand.

Alto bestaat uit drie delen en is een mooi hulpmiddel om te gekke kastelen mee te bouwen. Ook is er nog de Scoop, een handige schep die je met handen en voeten kunt gebruiken, inclusief afklikbare zeef.

Een nieuw artikel is de gieter Cana Bungee met twee tuutjes. Een grote om mee te gieten en kleine gaatjes om mee te sproeien. Ideaal voor op het strand, op vakantie in het zwembad, of gewoon in bad!

quut_scoppi_inuse_beach_dig-into-fun

Verkrijgbaar

Quut strandspeelgoed ziet er gelikt uit, gaat lang mee en nodigt uit tot creativiteit, just how I like it. Het blijft verrassen, in de zomer en de winter. Quut koop je bij online bij Little Wannahaves vanaf €8,95.

quut_starfish_inuse_beach_set-deco