fbpx
Menu

Is het consultatiebureau de enige die de groei van je kindje bijhoudt? Dat doe je een stuk regelmatiger én gemakkelijker als je een leuke groeimeter in huis hebt hangen! Ik zocht de vijf leukste groeimeters voor je op!

Bijhouden van de groei van je kindje

Als je een kindje hebt, dan ben je vast fanatiek in het bijhouden van de groei. Helemaal als ze nog in de baby fase zitten. Dan kom je regelmatig bij het consultatiebureau en daar wordt het natuurlijk voor je gedaan. In de fase erna merk ik zelf dat ik er niet echt meer zo mee bezig ben, dus dan is het ophangen van een groeimeter op de kinderkamer een uitkomst! Hier kun je af en toe een datum opschrijven bij de juiste lengte en dit is natuurlijk super leuk voor later om te bewaren.

De 5 leukste groeimeters

1. Safari groeimeter

Deze groeimeter is van stof en kun je ophangen aan een leren koord. Onderaan zitten franjes (daar komt mijn geheime boho / gypsy crush al naar boven) en de meter komt in een stoffen zak waarop je de naam en geboortedatum van je kindje kunt noteren. De stijl is de bekende zwart-witte en grafische Wee Gallery stijl, dus mooi voor de monochrome liefhebbers! De safari dieren staan in deze groeimeter centraal!

Katoenen groeimeter safari – Wee Gallery – via PSikhouvanhou – €34,95

2. Dieren in de regen groeimeter

Deze toren aan dieren staan in de regen, waarbij er op  de druppeltjes de lengtes genoteerd staan. Deze muursticker is van het merk Lillipinso en heeft een zachte en zoete stijl voor op de kinderkamer. Hij meet tot een lengte van 1.30 meter.

Dieren in de regen – Lillipinso – via De Babymolen – €79,95

3. Stijlvolle groeimeter

Je kan je kindje niet laten stoppen met groeien, maar je kunt het wel stijlvol vastleggen! Met deze mooie meetlat in prachtige vormgeving, zachte kleuren en genoeg ruimte om op te schrijven! Deze meter hangt aan een houten lat en je kunt blijven meten tot wel 1.70 meter!

Groeimeter – Make History – €24,95

4. Bosdieren groeimeter

Deze muursticker brengt het bos rechtstreeks naar de kinderkamer! Compleet met eekhoorns, uiltjes, vogels en bijtjes die de groei van je kleintje bijhouden. Deze groeimeter komt tot een lengte van 1.20 meter én heeft bijpassende muurstickers in de collectie zitten die je er los bij kunt kopen om je thema compleet door te trekken in de kinderkamer.

Muursticker boom – Lillipinso – via Gras onder je voeten – €54,50

5. Nordic groeimeter

Bij deze groeimeter staan de Nordic dieren centraal met een vos, eland, uil, beer en een konijn. Deze is van hetzelfde merk als de eerste groeimeter, dus deze is ook weer van katoen, hang je op aan een leren koord en komt met een bijpassende opbergtas. Deze monochrome stijl past in veel verschillende kinderkamers  en heeft een te gek design met grafische vormen en dikke lijnen. Stoer!

Katoenen groeimeter nordic – Wee Gallery – via PSikhouvanjou – €34,95

Heb ik nog toffe en originele groeimeters gemist? Laat het mij gerust weten!