fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Winnen: Kinderfeets Retro!

Laatst heb ik jullie de nieuwste lijn van Kinderfeets laten zien. Naast de Kinderfeets Classic met de krijtbord verf op het frame en de Kinderfeets Tiny Tot voor de allerkleinsten, is er ook de Kinderfeets Retro, waarbij ze de krijtverf vervangen hebben door te gekke prints en voor stoere spaakwielen hebben gekozen! Er is een superhero thema voor kleine helden, cupcakes voor de snoepkonten, stars en stripes voor de cool kids, pretty pink princess voor de kleine diva’s, raketten voor de snelheidsduivels en natuurlijk ook de naturel variant! Voor ieder karaktertje een eigen thema dus!

Wie oh wie wil er binnenkort op zo’n stoere fiets op de stoepen, bossen of stranden van Nederland crossen? Je kunt hem namelijk nu winnen bij ons! Oh yeah baby! Hoe maak je kans?

  1. Volg Kinderfeets NL en Oh yeah baby op Facebook en like het bericht van deze winactie.
  2. Volg Kinderfeets en Oh yeah baby op Instagram voor een extra winkans en like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons zien door middel van een foto op de blog, op Facebook of op Instagram waarom jouw kindje deze kinderfeets heeeeeel graag wil hebben! Gebruik op instagram de hashtag #ineedthatkinderfeets anders kunnen we je niet terug vinden.

Morgen maken we de winnaar bekend, dus zet hem op voor je kleine snelheidsduivel! And the winner is… Lotte Haumann! Gefeliciteerd met je mooie prijs! Zou je mij je adres en voorkeur voor een print willen mailen, dan gaan we regelen dat hij als de bliksem jou kant op komt! claudia@ohyeahbaby.nl

kinderfeets-retro-winnen