fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn / Voor mama

Moederdag winactie: Mocco hamamdoek!

Gaan jullie ook vaak erop uit? Hebben jullie een vakantie in het vooruitzicht met het gezin of zit je vaak met je gat buiten midden in een yoga sessie? Ga je graag naar de sauna of ben je een echt buitenmens die ook graag in de avonden als het afkoelt buiten zit? Dan heb ik een mooie winactie voor je! Je kunt namelijk voor moederdag een hamamdoek winnen!

hamamdoek

De multifunctionele hamamdoek!

Denk je eens in… een heerlijk breed wit strand, de zon op je bol en een blij kind wat de grootste kastelen bouwt en schelpen verzameld in een emmertje? Zand in zijn gezicht? Dat veeg je zo weg met deze zachte hamamdoek. Even gestrekt van het zonnetje genieten? Ook dan lig je natuurlijk heerlijk op zo’n doek! Heeft je kind in zee lopen plonsen? Je droogt hem met gemak af met deze katoenen doek die voor je het weet weer droog is! Koelt het in de avond af, terwijl je nog een drankje doet en de kleine op bed ligt, dan sla je de hamamdoek gewoon om je heen. Ideaal, multifunctioneel en de ultieme musthave voor ieder gezin!

Moederdag kado

Zoals ik eerder vertelde gaat onze XL hamamdoek overal mee naar toe. Een spontane barbecue in het bos, een picknick in de duinen of een roadtrip? Deze doek pakken we vaak als eerste in. Het is zo gemakkelijk en wordt veel gebruikt! Een top kado dus voor bijvoorbeeld Moederdag!
hamamdoek

Win een hamamdoek

Ik heb een leuk nieuwtje voor je, want wij mogen zo’n toffe hamamdoek van het Nederlandse merk Mocco gaan weggeven! Het Nederlandse ontwerp wordt in Turkije op ambachtelijke weefgetouwen geproduceerd met de zachtste stoffen en biologische garens. Veilig voor jou én voor je kindje dus! Wikkel hem of haar lekker in de doek als het afkoelt buiten of als ze uit het water komen! Wil je winnen? Zo maak je kans:
  1. Volg Mocco en Oh yeah baby op Facebook
  2. Like het bericht van deze winactie
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook wie jij deze mooie doek gunt (mag ook voor jezelf natuurlijk) en waar deze mee naar toe gaat!
Leuk als je meedoet! Je hebt tot en met zondag de tijd, want dan kiezen we een winnaar! Succes allemaal! And the winner is… Mercedes Ariadne! Gefeliciteerd met je prijs! Als je mij je adres mailt, dan stuur ik de hamamdoek deze week naar je toe! claudia@ohyeahbaby.nl
Meer tips voor mama? Je leest ze op de blog!