fbpx
Menu
Accessoires / Style

De liefste zonnepet voor 0-2 jaar!

Die kleine frutsels wil je natuurlijk goed beschermen tegen de zon. Hiervoor gebruik je UV werende kleding, maar natuurlijk komt er ook iets op het koppie! Ik kwam deze liefste zonnepet tegen, die je niet kunt weerstaan…

Bescherming tegen de zon: smeren

Je kinderen bescherm je tegen de zon. Dit doe je natuurlijk door ze in te smeren met een hoge factor. Hiervoor heb je mooie producten beschikbaar, die speciaal voor de tere kinderhuid ontwikkeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke producten van Naïf of Weleda, die sinds kort ook zonbescherming aan hun assortiment heeft toegevoegd. Ik smeer Otis zelf altijd in met factor 50 én ik laat hem UV werende zwemkleding dragen.

zonnepet baby

Zonbescherming: UV werende kleding

In de link vind je een blog met drie leuke merken. Beach and Bandits, Cos I Said So (voor de monochrome lovers) en Ammehoela. Op dit moment heeft mijn kleine prins weer een Beach and Bandits shirt, net als vorig jaar. Ik vind het belangrijk om zijn lijfje te beschermen tegen de zon en laat hem eigenlijk nooit ‘bloot’ lopen. Hij heeft altijd zijn zwembroek en shirt aan en hij is al vier. Voorlopig houdt ik deze tactiek lekker aan. 😉

Koppie koppie

Iets op het koppie is natuurlijk een derde factor waar je aan denkt bij zon bescherming van de kleintjes. Otis draagt bijna altijd een pet als we echt erop uit zijn buiten met warm weer of zonneschijn. Hij vindt de zon vervelend in zijn ogen en het beschermt hem tegelijkertijd tegen de hitte. Ik moet zeggen dat ik zelf ook weleens hoofdpijn krijg met die zon op mijn pan! Ik kwam vandaag deze ontzettend lieve zonnepet tegen, speciaal voor de kleinsten en deze moest ik natuurlijk met jullie delen.

zonnepet babyPic: kleine ik

Zonnepet van 0-2 jaar

Deze zonnepet is natuurlijk super cute door zijn te gekke print, schattige oortjes bovenop én de praktische flap in de nek, om ook dat deel te beschermen. Deze is van het merk Liewood en is beschikbaar in verschillende prints én in twee maten. Ze zijn beschikbaar van 6-12 maanden en van 1 tot 2 jaar oud. Welke is jouw favoriet?

Deze cuties zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshops I Love Speelgoed voor €24,95 en de Belgische shops De Gele Flamingo en Kleine Ik voor €25,00

Meer kidsfashion? Je vindt het op de blog!