fbpx
Menu
Erop uit / Mama zijn

Een grote hamamdoek!: de musthave voor ieder gezin!

Wat ieder gezin in huis zou moeten hebben? Een grote hamamdoek! Ideaal voor een picknick, het strand, een koele zomeravond als omslagdoek, als plaid op de bank of een yogasessie in de natuur! Ik geef je een mooie tip en mag er deze week misschien wel één weggeven!

Erop uit!

Wij zijn zo’n gezin wat er vaak op uit gaat! Rugtas op en rijden maar! We hebben diverse favoriete plekjes in de natuur. De ene keer de duinen, de andere keer een bos en het strand. Als we een hele dag de tijd hebben, dan rijden we wat verder weg om een andere plek te ontdekken. We zijn allemaal druk en vinden het heerlijk om even een ‘break’ te nemen en de natuur in te gaan. Quality time met elkaar en even back to basic.

hamamdoek

Back to basic

Ik merk persoonlijk dat ik mijn hoofd op dit soort momenten echt even ‘leeg’ kan maken. Tijdens de normale dagelijkse dingen heb ik hier soms moeite mee. Ook Otis is een echt buitenkind. Als hij maar kan rennen, ontdekken, sporen kan zoeken en in bomen kan klimmen, dan hij is het gelukkigste jongetje ter wereld. Ik ben erg blij dat hij hier zoveel plezier uithaalt en hoop hem dit ook mee te geven voor de toekomst. Lekker actief, naar buiten en ontdekken.

De grote hamamdoek gaat altijd mee!

Als we erop uit gaan hebben we altijd een rugtas mee met drinken, wat fruit, andere hapjes én natuurlijk onze grote hamamdoek. We gaan namelijk altijd even ergens lekker picknicken op een mooi plekje. Otis vindt dit fantastisch en vind het zo leuk, dat we ook vaak in huis op ons ‘picknick kleed’ zitten te eten. Dit is voor ons echt een gezins-musthave en gaat altijd mee! Ook als we op zoek zijn naar een leuk verjaardagskado, is dit altijd een knaller. Multifunctioneel en wordt ontzettend veel gebruikt. Of je nu je yoga sessie in de tuin gaat doen, een boekje leest op het strand of de kids laat picknicken in de tuin. Zo’n groot kleed is ideaal!

hamamdoek

Mocco hamamdoeken

Een mooi merk is het Nederlandse Mocco. De Nederlandse ontwerpen worden door Turkse experts omgetoverd tot prachtige katoenen doeken op ambachelijke weefgetouwen. Wist je dat deze doeken snel drogen? Ideaal dus voor het strand en zwembaden, maar ook als omslagdoek voor koude avonden of een gezellig plaid voor op de bank. Als jullie op vakantie gaan of erop uit is dit dus één van de eerste dingen die je inpakt! Dat is hier althans het geval…

Made of Cotton

Mocco staat voor Made Of Cotton en gebruikt alleen de fijnste en zachtste biologische materialen. De nieuwste collecties Urban Zen en Authentic Mozaic hebben prachtige kleuren en subtiele motieven. Ze voldoen aan de OEKO tex standaard en zijn dus ook veilig om je baby lekker in te wikkelen tijdens een mooie wandeling.

Zou je graag zo’n mooie grote hamamdoek willen winnen? Houdt dan de blog in de gaten! Ik zeg niets verder…

De nieuwste collectie Mocco hamamdoeken zijn verkrijgbaar via de webshop vanaf €39,95 voor een formaat van 90 x 170 cm.

Meer erop uit tips? Je leest ze op de blog!