fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Origineel kado: message in a bottle

In deze tijd hebben we veel online contact met elkaar. Onze werkelijkheid loopt door in onze online wereld, waar we verder contact met elkaar houden en op de hoogte blijven via Whatsapp, Facebook en Instagram. Sommige contacten heb je zelfs alleen online of vanachter het scherm en heb je nog nooit in levende lijve ontmoet! Daarom zijn juist kleine persoonlijke dingen zo onwijs leuk en dit toffee concept speelt hier perfect op in!

Persoonlijk
Birambi is opgezet door twee Nederlandse meiden die met hun idee het persoonlijke aspect terug willen brengen. Dit doen ze met een message in a bottle! Kleine buisjes, afgesloten met een kurk en een klein cadeautje plus persoonlijke boodschap erin. Dit kan confetti zijn, gelukspoppetjes, een klein sieraadje, verse thee of ingrediënten voor een kop warme chocolademelk! Ook zijn er verschillende mini-posters beschikbaar op A5 formaat en kun je zelfs een stad of wijk aangeven om deze poster te personaliseren! Qua sieraadjes kun je zelfs kiezen uit oorbellen, een armbandje of kettinkje met schattige ontwerpen. Pacman, hartjes, kraanvogels, klavertjes, echt van allerlei leuks!

Kleine prijzen
Deze persoonlijke verrassingen hebben kleine prijsjes! Voor een sieraad betaal je tussen de €8,00 en €15,00, de mini posters zijn maximaal €5,00 en de kleinigheidjes zijn grotendeels €2,00. Ook kun je tijdens je bestelling een persoonlijke boodschap achterlaten, die uiteraard meegestuurd wordt. Een super leuk concept in dit digitale tijdperk!

Alles is verkrijgbaar in de Birambi webshop!

origineel-kado-birambi-collage