fbpx
Menu
Boeken / Kind zijn / Kraamkado

De 3 leukste gepersonaliseerde naamboeken!

Kinderen zijn gek op boekjes. De mijne wel tenminste. Het ene verhaal is nog mooier als het andere. Daarom is het natuurlijk extra bijzonder als een verhaal over jou gaat of waarin jij mooie avonturen beleeft! Ik zette voor jullie de drie leukste gepersonaliseerde naamboeken op een rij!

Leerzaam lezen

Een boekje met de naam van je kind en vaak ook nog met een personage wat lijkt op jouw kind! Leuker kan natuurlijk niet! Lezen is al leerzaam, maar als in het boekje ook nog spelenderwijs de letters van de naam van je kleintje voorbij komen, dan is dat extra leuk! Otis heeft van de onderstaande nummer twee in de kast staan en in een mum van tijd wist hij precies welke letters er bij zijn naam hoorde!

De drie leukste gepersonaliseerde naamboeken

Perfect als kado! Als kraamkado of voor een verjaardag is dit super leuk, persoonlijk én origineel om te geven! De kinderen hebben er veel plezier van en zullen natuurlijk het liefst hun eigen avonturen willen lezen. Een nieuwe favoriet!

1. Wat een pech, mijn naam is weg!

Een avontuur wat samengesteld wordt op basis van de letters van jouw naam. Ieder kindje heeft dus een eigen avontuur! Mooie tekeningen die spreken tot de verbeelding. De hoofdpersoon komt verschillende dieren en karakters tegen, waarbij het allemaal niet zo lekker gaat. Uiteraard wordt alles en iedereen geholpen, want zo hoort het! Ook is het boek op rijm, wat ik zelf erg leuk vind!

Lost my name – Wat een pech, mijn naam is weg! – €29,99

2. & Oskar

In dit boek speelt je kindje de hoofdrol, waarbij je naast het geslacht en de naam ook de haarkleur en huidskleur kunt aanpassen! Het bijzondere olifantje Oskar gaat op avontuur om te letters van de naam van jouw kindje te raden. Hierbij reist hij de hele wereld over en komt hij in verschillende situaties terecht. Ook dit boekje is op rijm en je kindje leert de verschillende letters van zijn of haar naam kennen.

& Oskar – €24,99

3. De magie van mijn naam

In dit boekje kies je ook voor een jongen of meisje en kun je vervolgens uit vier verschillende looks kiezen voor je kind. Je typt de naam in en dan begint het verhaal. Je kindje wil voor het slapen gaan weten wat de betekenis van zijn of haar naam is. Mama wil dat later wel vertellen, maar nu moet er geslapen worden. Er komt een fee het kindje halen om op avontuur te gaan, waarbij hij allerlei mensen en dieren tegenkomt met een probleem. Deze gaat hij stuk voor stuk helpen, waar bepaalde karaktereigenschappen bij horen. Deze hebben allemaal de letters van de naam van je kindje. De volgende ochtend herinnert hij zich alle avonturen met karaktereigenschappen van zijn naam!

De magie van mijn naam – €26,90

Kennen jullie er nog meer die in dit lijstje thuis horen? Vertel het mij gerust!