fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Knikkeren in stijl

Dat is nog eens knikkeren! In mijn tijd knikkerden we op straat met een afgebroken hoek van een stoeptegel als putje. Mijn moeder had zelf een knikkerzak genaaid, want alle anderen van de winkel scheurden uit. Loodzwaar was dat ding! Iedere dag zeulde je die zak mee om in de pauze wedstrijden te doen. Brings back memories!

Houten knikkerbaan
Als ik deze prachtige houten knikkerbaan zie, dan gaan eerlijk gezegd mijn eigen handen jeuken… Deze baan kun je namelijk telkens weer opnieuw en anders opbouwen, zodat het spelen een uitdaging blijft. Knikkeren krijgt zo ineens een compleet andere dimensie, I like it!

Bouwen maar
Deze baan is door het materiaal super duurzaam en de mooie pastelkleuren geven het geheel een frisse uitstraling. In de baan zitten geulen, waarmee de knikker geleid wordt en door de gaten komt de knikker op het volgende deel van de baan terecht. Zo bouwt hij steeds meer snelheid op, te gek voor kleine bouwers en snelheidsduivels! Iedere keer opnieuw weer een ander bouwwerk maken, de ene nog hoger dan de ander, waardoor de knikkers nóg sneller beneden zijn…

Deze baan is geschikt vanaf drie jaar. Mijn kleine directeur moet dus nog even wachten. Mama daarentegen kan niet wachten tot hij oud genoeg is! 😉

Deze briljante houten knikkerbaan is verkrijgbaar bij Little Wannahaves voor €59,95. Komt hij bij jullie ook op de wishlist?

knikkeren-knikkerbaan-collage