fbpx
Menu
Mama zijn / Sieraden / Style / Voor mama

Mama ring met vingerafdruk: wishlist!

Een origineel kado waar je ontzettend lang plezier van zult hebben is natuurlijk een sieraad. Deze collectie sieraden met gepersonaliseerde vingerafdruk is extra speciaal! Zou jij zo’n prachtige mama ring met vingerafdruk willen van je kindje, partner of ouders?

Tattoo of sieraden voor je kind

Vaders zetten een tattoo voor hun kindje. De naam in een mooi font, de initialen of iets anders symbolisch. Ook doen moeders dat, maar voor moeders zijn er zoveel meer mogelijkheden om ‘iets’ te doen met de namen of letters van de kinderen! Deze worden bijvoorbeeld volop verwerkt in sieraden. De initialen worden op een ‘muntje’ gedrukt en om de nek gehangen of de naam wordt in een armband verwerkt. Nu is er nog een originele variant bijgekomen voor de mama ring met vingerafdruk!

sieraad vingerafdruk

Mama ring met vingerafdruk

Ja, je leest het goed! De unieke vingerafdruk van je kindje kan in een soort zegelring gegraveerd worden. Bij vingerafdrukken hoef je dus niet alleen maar te denken aan iemand die iets heeft uitgespookt, ze werden ook al in de tattoo verwerkt, maar nu dus ook in een mama ring! Is deze niet prachtig?

Origineel en persoonlijk: vingerafdruk

Je kindje is natuurlijk je meest kostbare bezit en staat ontzettend dichtbij je. Als dit alleen al niet genoeg is, kun je dus ook een prachtige en persoonlijke ring laten maken met de vingerafdruk erin van deze kleine mini-me. De belangrijkste persoon op aarde! Hoe je deze vingerprint kunt doorgeven, zul je misschien denken? Je kunt even langswippen in het atelier in Amsterdam, maar als dit te ver uit de route is, hebben ze ook een andere manier hoe dit prima kan. Iets met een potlood en plakband, maar dat kun je beter op de website bekijken.

sieraad met vingerafdruk

Sieraden met vingerafdruk

Je hoeft natuurlijk niet alleen de afdruk van je kindje hiervoor te gebruiken, maar je geliefde, beste vriendin of ouders kunnen uiteraard ook perfect hiervoor dienen. Het zijn sieraden voor die speciale personen in je leven. Ze worden met de hand gemaakt door Vedder & Vedder en je kunt kiezen uit zilver of goud. Naast een ring, kan de vingerafdruk ook verwerkt worden in een ketting of armband met muntje eraan of met een balkje.

Vedder & Vedder kopen

Zou dit niet een te gek moederdag kado zijn? Een prachtig kado wat zo dichtbij je staat en persoonlijk is. I love it, dus moest ik het met jullie delen. Nu de prijs… Mijn favoriet, de vingerafdruk zegelring (en de initial ring en de letter ringen en de rest, help!) , heb je in zilver met gedoubleerd goud erop voor €119 en in het 14 karaat goud is hij maar liefst €699. Van dit tweede bedrag schrik jij vast ook even, maar het blijft een tijdloos, origineel en zeer dierbaar sieraad. Eerst even koekeloeren? Dat doe je in de webshop!

sieraad met vingerafdruk