fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

3 x moederdag ideeën voor verschillende soorten moeders

Moederdag is alweer op zondag 13 mei, dus dat betekent dat het weer tijd is om je moeder te verrassen. Je kunt uiteraard ook je vriend taggen als subtiele hint (maar ik heb niets gezegd). Voor veel kado’s hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit en kun je deze gewoon laten bezorgen! Ik geef je drie moederdag ideeën voor drie verschillende moeders. Of misschien ben jij ze wel alle drie!

moederdag

Verrassen die moeders!

Of je elkaar nu iedere dag belt of ziet of wat minder contact hebt. Woon je naast elkaar of juist ver uit elkaar, misschien zelfs in een ander land. Of je nu regelmatig samen gaat hardlopen of liever een shopsessie doet in de stad. Heb je een biologische moeder, een adoptiemoeder, een pleegmoeder of een stiefmoeder. Allemaal houden ze ontzettend veel van je en hebben ze het beste met je voor. Ze hebben hun stinkende best gedaan om jou de persoon te maken die je vandaag bent. Dat mag wel eens beloond worden. Tijd dus om ze met moederdag in het zonnetje te zetten! Ik help je met wat moederdag ideeën, die je gewoon online kunt bestellen en bij hen thuis bezorgd wordt!

1. Moederdag voor de snoeperd

Sommige moeders zijn altijd op dieet en andere zitten regelmatig in de sportschool. Wat voor moeder je ook bent (of hebt), we houden allemaal van iets lekkers! Of dat nu een heerlijke red velvet taart is, mooie macarons of een ouderwetse slagroomtaart (met eigen foto!)! Even zondigen mag zeker op een dag als moederdag. Jij offert je vast wel even op om te komen helpen ;-).

Lekkere red velvet macarons of een bavaroise hart taart shop je gewoon online!

moederdag

2. Moederdag voor de sfeermaker in huis

Net als van zoetigheid, houden de meeste vrouwen wel van een opgeruimd huis én van een mooie bos bloemen! Lekker het huis gezellig maken met leuke kussens, kaarsen, foto’s en kleden. Ook hiervoor hoef je de deur niet meer uit, want je bestelt ook gewoon mooie boeketten bij Greetz. Ben je gek op de wilde pluk boeketten? Of wordt jouw moeder blij van een bos rozen? Ook kun je een boeket met kado erbij bestellen of kiezen voor een plant of arrangement.

Een mooie plant, wild pluk boeket of zaadjes om te zaaien, kun je ook gewoon online vinden en laten bezorgen.

moederdag

3. Moederdag voor de verzorgende mama

We nemen er misschien niet altijd de tijd voor, maar we vinden het heerlijk om even die momenten voor onszelf te hebben. Een warme douche, een lekker bad en even ontspannen met een fijne douche- of badgel om jezelf naderhand weer van top tot teen in te smeren met een verzorgende crème. Dat geeft even een boost en laadt ons weer op voor al onze to-do lijstjes!

Wat dacht je van een heerlijke set van Rituals, Dove of Kneipp? Ook voor deze kado’s hoef je de deur niet uit!

moederdag

Eigenlijk zijn we natuurlijk allemaal de bovenstaande moeders of vrouwen. We lusten allemaal wat lekkers, je maakt ons blij met een mooi boeket in huis en ook zijn we er gek op om onszelf goed te verzorgen! Welk kado heeft jouw voorkeur? Ben jij de snoeperd, de interieurstyliste, de verzorgde mama of alle drie?

Visuals: Shutterstock