fbpx
Menu
Kind zijn / Poppenhuis - Rollenspellen

Handgemaakte meubels voor het poppenhuis!

Heeft je kindje een poppenhuis en ben je op zoek naar een eigentijdse en stoere inrichting? Zoek dan niet verder! Deze nieuwe webshop heeft te gekke handgemaakte meubels voor het poppenhuis!

Het poppenhuis

Het poppenhuis is als speelgoed natuurlijk nooit weggeweest. Het blijft te gek voor kinderen om met kleine poppetjes in de weer te zijn. Ze spelen vaak na wat ze meegemaakt hebben of laten hun fantasie de vrije loop gaan. Lekker creatief bezig zijn en laat ze maar gaan met die rollenspellen. Zelf vind ik dat erg leuk om te zien bij mijn zoontje. Er zijn hele gesprekken en avonturen gaande tussen de koe en de dinosaurus en kijk daar, er komt ook nog een brandweerauto voorbij! Ze verwerken vaak dingen erin die ze gedaan hebben en laten wij nu laatst bij een open dag van de brandweer geweest zijn…

Handgemaakte meubels voor het poppenhuis

Waar vroeger de inrichting van het poppenhuis waarschijnlijk vrij klassiek was (denk ik, zelf had ik geen poppenhuis 🙂 ), veranderen de tijden natuurlijk! Nu kun je het poppenhuis net zo mooi inrichten als je eigen woning! Project Dollhouse is geïnspireerd door Scandinavië met meubels en accessoires met een strak design, veel hout, wit, zwart grijs en pasteltinten. Alles is met de hand gemaakt, dus de producten zijn echt uniek en met liefde gemaakt!

Het poppenhuis inrichten

Een koelkast in Smeg-stijl? No problem! Een stapelbed, tipi bed of ledikant? Ook dat kun je vinden in de shop! Een zithoek waarbij je zelf je print van de bekleding kunt kiezen? Dat doe je net als in de echte grote winkel! De bekende locker-kasten en huisjes-kasten kun je ook gewoon in je poppenhuis terug vinden. Een complete badkamer en keuken kies je uit op je favoriete kleur. Je kleding hang je natuurlijk op aan een mooi kledingrek en echte hipster-kindjes hebben uiteraard ook een echte plantentafel in het poppenhuis staan. Shoppen voor je kleine interieur-stylist is zo natuurlijk nóg leuker!

Verjaardag kado-tip

Zie je het al voor je? Papa en mama komen aan met een prachtig mooi poppenhuis (welke trouwens ook handgemaakt bij Project Dollhouse te vinden is) en iedere verjaardagsgast neemt iets mee als inrichting of decoratie van het poppenhuis. Zo heb je aan het eind van de dag een prachtig en compleet ingericht poppenhuis voor je neus staan. Helemaal af en klaar om uitgebreid mee te gaan spelen!

Maatwerk

Wist je dat ze ook maatwerk leveren? Heb je dus in je eigen woning een gele bank staan of wil je en meubel geïnspireerd op een ander merk? Neem dan gerust even contact op! Benieuwd naar deze handgemaakte meubels voor het poppenhuis? Check dan vooral de nieuwe webshop van Project Dollhouse!