fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Schattige spaarpotten voor kinderen (omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen)

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om je kinderen te leren hoe ze met geld om moeten gaan. We beginnen uiteraard spelenderwijs met muntjes gooien in schattige spaarpotten!

Sparen en de waarde van geld

Er staan hier twee konijnen in huis, een grote en een kleine. Beide zijn het spaarpotten van de kleine directeur! Als hij weleens geld krijgt van opa of als wij wat los muntgeld hebben, mag hij het in zijn spaarpot stoppen. Ook al snapt hij er met zijn 3 jaar nog weinig van, vind ik het wel belangrijk om hem al te laten zien dat je geld bewaard en niet allemaal uitgeeft. Er zal op een dag zakgeld komen en het is belangrijk dat hij leert wat hij daar mee kan doen. Iedere week uitgeven aan iets kleins of langer wachten en er iets groters van kopen.

Sparen voor je kind

Mijn Otis had al vrij snel een eigen spaarrekening, omdat ik het belangrijk vind om voor hem te sparen. Maandelijks wordt daar geld op gestort, waar we later belangrijke uitgaven van kunnen doen. Zaken als een opleiding en als hij goed zijn best doen misschien een rijbewijs. Zo hebben mijn ouders dat voor mij gedaan en ik vind het belangrijk om dat ook voor mijn kind te doen.

Schattige spaarpotten van A Little Lovely Company

Het Nederlandse merk A Little Lovely Company kennen we van de schattige snoetjes op posters, lampen, kinderkamer decoratie en schooltassen. Nu is daar ook een leuke serie schattige spaarpotten aan toegevoegd met diezelfde snoetjes! Een donut in het roze of geel, een pinguïn, vlinder, regenboog, blije bij of vleermuis. Of toch een olifant in grijs of roze? Ze zijn allemaal even leuk en cute voor je kleintje! Met het leuke prijsje van €14,95 blijft er hopelijk ook nog wat over om in de spaarpot te stoppen ;-). Super leuk ook als kado voor een verjaardag!

Deze schattige spaarpotten zijn verkrijgbaar in de webhop van A Little Lovely Company.