fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Mádara organic skincare voor baby’s en kids

Als je nog geen kinderen hebt dan realiseer je je vaak nog niet hoeveel schadelijke stoffen er in reguliere baby- en kinderverzorgingsproducten zitten. Shampoo, wasgel of crème smeer je op het huidje, waardoor niet-natuurlijke stoffen, zoals parabenen, door de huid opgenomen worden. Doordat deze synthetische stoffen zicht ophopen, kan het natuurlijke afweersysteem en herstelproces van de tere baby- en kinderhuid verstoord worden. Als je eenmaal zwanger bent of moeder wordt dan ga je je hierin verdiepen en kom je erachter dat natuurlijke verzorgingsproducten echt van belang zijn voor je kind. Vaak zijn dit alleen geen producten die je veel in de supermarkt zult tegenkomen.

Er is een mooie lijn toegevoegd aan het pakket van Mádara organic skincare met 4 heerlijke producten op natuurlijke basis, speciaal voor baby’s en kinderen. De ingrediënten komen uit de Baltische staten, waarbij vier Letse vrouwen met een passie voor natuurlijk en ecologisch dit mooie merk hebben opgezet! Waarom zou je iets onnatuurlijks aan je verzorgingsproducten toevoegen wat niets voor je doet en zelfs schadelijk is? Precies! Met de natuurlijke ingrediënten en het ECO Cert keurmerk wil ik jullie dit heerlijke en eerlijke merk niet onthouden!

De lijn bestaat uit een baby wasgel op basis van haver en kamille, een milde shampoo op basis van haver en lindebloesem, baby olie op basis van cacao en pruimen en een beschermende baby crème op basis van zonnebloemolie en pruimen. Uiteraard worden de producten niet getest op dieren! Eerlijk is eerlijk: het ruikt en smeert heerlijk!

Ben je nieuwsgierig geworden? Alle baby producten zijn online verkrijgbaar in de Mádara webshop vanaf €12,00 en bij de betere drogisten, natuur- en gezondheidswinkels. Als je in de webshop een product bestelt kun je gratis samples opvragen, zodat je gelijk meer producten kunt testen. Een mooie bijkomstigheid: ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische verzorgingsproducten voor volwassenen!

madara-organic-skincare