fbpx
Menu
Kleding / Style

Sproet & Sprout en de zwart-witte tropische storm!

Dit is zo’n onwijs leuk merk, waar ik al veeeeel eerder over wilde schrijven. Ze horen hier echt thuis op de blog met hun stoere en eigenwijze stijl! Eerder dit jaar kwam ik ze weer tegen op de beurs de Kleine Fabriek en hun nieuwste collectie is heerlijk zomers, maar dan zónder de felle kleuren!

Monochrome
Dat is namelijk wat de klok slaat en waar Sproet & Sprout voor staan: zwart, wit en grijze unisex baby- en peuterkleding met een stoer randje en een dikke knipoog naar de volwassenen! Dit Rotterdamse merk combineert humor met comfort, speciaal voor eigenwijze apen! In deze collectie zie je namelijk banaantjes terug, veeeel banaantjes én een shirt met Monkey Business. Tropische palmbomen en vulkanen krijgen in het zwart een stoere uitstraling en ook zijn er toucans en een tijgervelletje van de partij!

Swimwear
De mooie all-over print met de toucans is te gek in de nieuw toegevoegde zwemkleding! Zo komen de kleintjes stijlvol voor de dag! Voor de meiden is er een badpak mét roes en voor de jongens een stoere losse swimshort.

Nieuw
Ook nieuw is de onesie (mét een staartje!), een rok en een bananen jurk! Op zoek naar een origineel kraamkado? Dan kun je hier nog steeds terecht voor briljante slabs, een stoere romper of grappig shirtje, waarbij je zomaar iemand aan het lachen kunt krijgen. Geheid knallers dus! Het gaat zo snel, dat er zelfs al een aantal items uit de collectie uitverkocht zijn! En dat met temperaturen van 2 graden celcius buiten (nu ik dit schrijf in ieder geval). Het is duidelijk: Nederland heeft de zomer al in zijn bol en zonder felle kleuren gaat dat bij Sproet & Sprout zeker lukken!

Sprout & Sprout is verkrijgbaar tot maat 92 in de webshop vanaf €23,95 voor een tshirt of legging.

sproet & sprout

sproet & sprout

catalogue6

catalogue8

catalogue9

catalogue11

catalogue15