fbpx
Menu
Creatief / Kind zijn

De leukste bak-accessoires voor kinderen zijn die van Lilliputiens

Heb jij thuis een kleine chef rondlopen? Zo’n apenkop die altijd in de keuken naast je staat en overal bij wil helpen? Naast ze kleine taakjes te geven bij het klaarmaken van het eten, kun je natuurlijk ook samen gaan bakken! De nieuwste lijn Little Chef van Lilliputiens maakt dit nóg leuker met de leukste bak-accessoires voor kinderen!

Hulp in de keuken

Mijn Otis vindt het allemaal even leuk. Als het hem uitkomt uiteraard ;-). Zelf zijn broodje smeren met zijn eigen bestek. Zijn banaan in stukjes snijden. Schudden met het pannenkoekenbeslag. Roeren in de koffie of soms in de grote pan. ‘Mama, mag ik helpen?’. Hij vindt het fantastisch om mee te mogen doen! Nu kunnen we samen aan de slag om de lekkerste dingen te bakken! We waren laatst namelijk te gast bij Lilliputiens die hun nieuwste lijn aan bak-accessoires voor kinderen presenteerden!

Little Chef: bak-accessoires voor kinderen

De lijn heet Little Chef en ziet er zeer aantrekkelijk uit! Dan bedoel ik niet alleen voor kinderen, want zelfs mijn handen gingen jeuken! Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n keukenprinses, maar met deze accessoires is bijvoorbeeld een ei scheiden een piece of cake, met hulp van kipje Ophélie. Met behulp van het bijbehorende kookboek, bak je met simpele recepten (overigens deels samengesteld door een bekend Belgisch bakkersduo Michel & Augustin) in een handomdraai de heerlijkste zoete lekkernijen! Zandkoekjes, cheesecake of chocoladetaart? Geen probleem met deze handige recepten en mooie bak-accessoires voor kinderen. Echt quality time met je kind én ontzettend leuk en leerzaam om te doen!

De leukste bak-accessoires voor kinderen

De bekende Lilliputiens karakters komen terug in deze toffe bak-accessoires. De beer César vindt je bijvoorbeeld op de klopper, de bakmat, als grote en kleine cakevorm én als stempel voor op koekjes terug. Vosje Alice komt onder andere voorbij in de rubber spatel, op de servetten en het schort. De recepten uit het boek zijn ook niet mis, want tijdens de workshop mochten de kindjes uiteraard ook aan de slag en werd er veel geproefd! De zandkoekjes en chocoladetaart zijn echt fantastisch! Er is in de recepten echt rekening gehouden met kinderen, want de recepten zijn niet te ingewikkeld en duren niet te lang om samen in elkaar te knutselen. De perfecte bezigheid voor een vrije middag, met een heerlijk resultaat!

Thuis bakken met Little Chef

Otis heeft heerlijk genoten en wij gaan thuis ook aan de slag met de recepten en te gekke bak-accessoires! Vindt jij het ook leuk om samen met je Little Chef de keuken in te duiken? Dan zijn deze artikelen perfect: fun én functioneel! Van schort met koksmuts tot receptenboek en cakevormpjes. Van klopper en spatel tot stempel en servetten. Het plaatje is compleet! De gehele lijn is online hier verkrijgbaar vanaf €6,99 voor de eierscheider tot €18,99 voor een grote bakvorm. Wij snoepen hier nog even verder…