fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Must-have retro kinderfiets Veloretti kids!

Als een echte Hollander ben ik gek op fietsen! Niet per sé het werkwoord, maar meer het product… Ik heb al eerder verteld dat mijn gezin van meerdere exemplaren voorzien is en zelfs Otis van twee heeft al een aardige collectie opgebouwd! Nu heb ik een mooi nieuw exemplaar gespot, voor in een wat later stadium: Veloretti Kids!

Veloretti fiets
Dit mooie merk is opgezet door een aantal fiets-freaks met een passie voor retro design. Het is een klein en onafhankelijk bedrijf zonder massa productie in het centrum van Amsterdam. Voor volwassenen bestonden de prachtige retro fietsen in heerlijke kleuren al een tijdje en nu kun je zelf stijlvol op de mini-me tour met je kind!

Details
Deze kinderfiets van het oer-Hollandse merk Veloretti is er voor kinderen in twee verschillende maten. Heel simpel: de mini en de maxi. De mini is de loopfiets, zonder trappers dus, en is geschikt voor kinderen tussen de 90 en 106 cm lang. De maxi heeft pedalen en is gemaakt voor kinderen van 102 tot 118 cm. Het design is hetgene waar ik enthousiast van wordt… Fantastische kleuren als bananarama en screamin’ olive, lichtgekleurde banden en een mooi, authentiek, bruin leren zadel en handvaten. Ik kan niets ontdekken wat ik er NIET mooi aan vind!

De fietsjes starten vanaf €99,00 voor de mini, €185,00 voor de maxi en €369,00 voor een exemplaar voor jezelf. Ook zijn er mooie accessoires beschikbaar, zoals een zwaar hangslot met leren jasje, mandjes of een wijnfles-drager… 😉 (hysterisch toch?). Alles is verkrijgbaar in de Veloretti webshop.

kinderfiets-veloretti-kids