fbpx
Menu
Educatief / Kind zijn

Win een item van het duurzame verlanglijstje voor in de zak!

Een bewuste keuze maken dit jaar voor de decembermaand? Dat is gelukkig niet zo lastig als het misschien lijkt! Deze week heb je geluk, want ik heb het perfecte duurzame verlanglijstje opgesteld, waarvan je een item kunt winnen! Doe je ook mee?

duurzame verlanglijstje

Wij spelen voor Sinterklaas

De dure decembermaand begint eigenlijk al in november. Het Sinterklaasfeest wordt dan natuurlijk al voorbereid met schoenkado’s en kado’s voor in de zak op pakjesavond. In december komen dan weer de mooie outfits, het lekkere eten, die kerstboom waar je ieder jaar wel weer wat nieuws bij koopt (of ben ik daarin de enige?) en misschien ook wel vuurwerk of kado’s voor onder de boom. Alles is meegenomen om een beetje te besparen en daar ga ik je deze week bij helpen… Je kunt namelijk een duurzaam kado winnen voor in de zak!

Mijn duurzame verlanglijstje…

Wat er eigenlijk allemaal op het verlanglijstje staat, dat zie je hier:

duurzame verlanglijstje

 1. Het Ding – een grappig prentenboek over vriendschap en de zin van het leven, op het niveau van kinderen natuurlijk!
 2. Mokulock – een set van 24 houten bouwstenen, die je kunt combineren met Lego en die gemaakt zijn van resthout.
 3. Maileg muisje – een klein broertje in een luciferdoosje om mooie avonturen mee te beleven.
 4. Jungle puzzel – van 24 stukjes van hout, gemaakt door het merk Simply for Kids.
 5. Paddenstoel bijt- en badspeeltje – van Oil and Carol, gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, om veilig op te knagen.
 6. Organische set klei – van het merk Ailefo om prachtige creaties mee te maken.
 7. Regenboog stapelaar klein – die je in diverse soorten vrij spel op verschillende manieren kunt gebruiken, van het Russische Raduga Grez.
 8. Leeuw knuffel – Noah’s friends, ook van het mooie merk Maileg. Een new best friend voor je kleine!
 9. Vormen paspuzzel – helemaal antroposofisch verantwoord en super leerzaam, gemaakt door het merk Small Foot.

Win een item van het duurzame verlanglijstje!

Team Oh yeah baby en Reiger en de Raaf, de nieuwe Nederlandse webshop voor duurzaam en verantwoord speelgoed, spelen een beetje voor Sinterklaas! Ik heb een verlanglijstje gemaakt van 9 duurzame Sint kado’s en de winnaar kiest welk kado van het duurzame verlanglijstje hij of zij graag terug zou willen vinden op pakjesavond! Is dat niet leuk? Wat kun je doen om kans te maken:

 1. Volg Reiger en de Raaf en Oh yeah baby op Facebook (volgen op Instagram is een extra winkans | Reiger en de Raaf, Oh yeah baby).
 2. Like het bericht van deze winactie.
 3. Laat ons weten in een reactie op Facebook of de blog welk item je graag terug zou vinden in de zak!

Wie weet mogen wij jou verrassen op pakjesavond! Wacht niet te lang met meedoen, want komende zondag maken we de winnaar bekend! Heel veel succes allemaal!

We hebben een winnaar en dat is… Leon van den Bogaert! Gefeliciteerd met je Maileg muis! Mail je mij je adres? Dan komt je prijs zsm jouw kant op! claudia@ohyeahbaby.nl

Meer kado inspiratie of wil je meer weten over deze duurzame merken en producten? Check de blog voor meer info en inspiratie!

duurzame verlanglijstje