fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

Leren luier clutch voor mama of baby?

Ik was even in de war toen ik deze mooie foto’s voorbij zag komen. Ik zie mezelf al helemaal gaan met deze clutch! Toen bleek dat deze clutches gedragen mogen worden door de mama’s, maar dat de inhoud voor de baby’s is…

Weg met die lelijke gevaartes

Jawel, lieve mama’s! We hoeven niet meer voor aap te lopen met van die lelijke standaard luiertassen. De variant met die lekker praktische water afstotende stof, met zo’n drukke print met veel te veel kleuren. Brrrr, je zou er bijna nachtmerries van krijgen! Sorry als ik hiermee iemand tegen het zere been stoot. Dat is niet de bedoeling. Maar om nou te zeggen dat het iets toevoegt aan je outfit… Ja, ja, praktisch zijn ze, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

luier clutch leer mies en co oh yeah baby

Leren luier clutch

Deze leren clutch daarentegen voegt zeker iets toe aan je outfit! Super stijlvol en en met en strak design staat deze te gek bij een mooie jurk, maar ook bij een stoere jeans en sneakers. Inderdaad, er kan geen hele inboedel in. Je kunt er wel je luiers en doekjes in kwijt! Persoonlijk liep ik ook nooit zo te zeulen met 3 extra setjes kleding, dus dat komt allemaal goed.

luier clutch leer mies en co oh yeah baby

Voor de baby of voor jezelf

Oké, je kunt de leren luier clutch aanschaffen onder het mom van ‘voor de baby’, maar jij weet natuurlijk allang wat er gaat gebeuren als de kleine uit de luiers is… Precies, dan is ie helemaal van jou! Totdat de volgende baby zich aandient natuurlijk.

Mies en Co

Deze prachtige clutches zijn van het nieuwe label Mies en Co en zijn ontworpen in samenwerking met Van Veer bags. Ze hebben twee vakken, perfect voor luiers, doekjes en zakjes. Of voor je pasjes, mobiel en lippenstift… ;-). Ze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en hebben een mooi knopje als sluiting. Een mooi item voor een stijlvolle mama!

De handgemaakte, leren luier clutch is er in het zwart, zacht roze en taupe en kost €99,00 in de Mies en Co webshop.

luier clutch leer mies en co oh yeah baby