fbpx
Menu
Dragen - Draagdoeken / Mama zijn

Leopard draagzak: op de wishlist!

Gek op de leopard print én draag jij je kindje graag? Dan is deze leopard draagzak van BabyBjörn precies wat jij op je wishlist nodig hebt!

Draagzak bij Otis

Toen Otis geboren was, had ik een draagzak. Dit was ideaal, want bij elf weken oud werd er verborgen reflux bij hem geconstateerd, waardoor ik hem urenlang rechtop moest houden. Ook na de nachtelijke voedingen, zat ik 45 minuten met hem rechtop in het donker. Sinds ik moeder ben heb ik nog nooit zo weinig geslapen en ben ik erachter dat zelfs 4 uur slaap op een nacht (ook al is dit verdeeld over twee tot drie slaapjes) voldoende is om te kunnen functioneren. In ieder geval, de draagzak was voor mij een uitkomst. Otis bleef zoveel mogelijk rechtop en dicht tegen mij aan, zonder dat ik zijn eerste jaar aan de bank zat vastgeplakt!

leopard draagzak

Draagdoek én draagzak bij Sadé

Wie de blog volgt weet dat ik tijdens de zwangerschap van Sadé mij meer heb verdiept in draagdoeken (zie hiervoor de blogs met mijn onderzoek). Ik heb een prachtige draagdoek thuis, maar gebruik ernaast toch ook weer de draagzak. Waarom? Tijdens snelle sessies, zoals Otis naar school brengen of een klein boodschapje doen, zie ik het niet zitten om steeds met die 5,5 meter lap te staan klungelen. Ik heb hem binnen een minuut geknoopt, maar die lange lappen hangen op de grond en je stelt hem iedere keer dat je hem knoopt opnieuw.

leopard draagzak

Leopard draagzak limited edition: say what!?

Toen ik net was bevallen was één van de eerste dingen die ik zei: ‘Wil je weten wat het is?’. Ons meisje was een echte verrassing en ik kan nu dus ook losgaan met meidendingen! Jurkjes, maillots én leopard print natuurlijk, want wie houdt daar nu stiekem niet van? Toen ik deze leopard draagzak mocht proberen, zei ik uiteraard direct en volmondig: JA!

In de auto ligt nu dus standaard de leopard draagzak (limited edition BabyBjörn), omdat ik deze snel kan aandoen en vastklikken. De zak staat op Sadé en mij afgesteld, dus het enige wat ik hoef te doen is met een paar klikken haar erin hangen en ik ben klaar voor de school drop-off of een bezoekje aan de supermarkt. Dan vergeet ik nog een belangrijk puntje: DE LEOPARD PRINT! Super mooi en stylish natuurlijk.

leopard draagzak

BabyBjörn leopard draagzak: de voordelen

Ik hoor jullie denken: Is die draagzak wel ergonomisch verantwoord voor de ontwikkeling van de heupjes en wordt het hoofdje voldoende ondersteund? Het antwoord is simpelweg: ja! Even de voordelen van de BabyBjörn One voor jullie op een rij:

  • Ergonomische houding: rug in C-curve, ondersteuning van het hoofdje én een goedgekeurde houding van de heupen door het International Hip Dysplasia Institute.
  • Volledig af te stellen op jouw en je baby.
  • Mogelijkheid van het dragen op je buik én op je rug.
  • Te gebruiken vanaf 0 jaar (baby insert dichtritsen hiervoor) tot en met 3 jaar oud.
  • Snel en gemakkelijk in gebruik.
  • Veilige materialen voor kinderen.

Kopen?

Deze prachtige print is een limited edition, dus mocht hij op je wishlist staan, wacht dan niet te lang! De leopard draagzak kost €169,90 en is verkrijgbaar via BabyBjörn.