fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Houten speelgoed / Kind zijn

Spelen én balanceren met de Wobbly Bobbly zit!

Hoort jouw mini ook vaak dat hij of zij nu toch eens stil moet zitten? Op een normale stoel is dat gedraaikont misschien vervelend, maar op deze nieuwste gadget mag dat juist! Met je billen of liggend op de Wobbly Bobbly zit van Mana ‘o Nani stimuleer je zelfs je balans en motoriek!

Stilzitten? Nee joh!

Otis behoort tot de categorie draaikonten. Overdag, aan tafel, op school, hij zit nooit stil. Friemelen met zijn handen, rommelen met zijn voeten en schuiven op zijn stoel. Ook hier in huis is het springen, klimmen en hangend aan de deurkrukken om naar het toilet te komen. Alles is spelen en een avontuur en dat vind ik zelf tot op zekere hoogte prima. Waar kinderen normaal vaak horen dat ze stil moeten zitten is dat niet het geval als je deze nieuwste gadget in huis hebt gehaald.

wobbly bobbly zit

Wobbly Bobbly zit

Deze speelkruk stimuleert juist het wiebelen! De onderkant is rond, waardoor je goed je evenwicht moet bewaren. Kinderen ontwikkelen zo hun coördinatie en werken aan het bewaren van hun balans. Ideaal voor het leren fietsen, skateboarden, schaatsen en wat allemaal nog meer! Stilzitten is verboden op de Wobbly Bobbly…

Spelen, balanceren én zitten

De kruk is gemaakt van 100% hout en is met de hand gemaakt. Op iedere Wobbly zit een passend kussen en erbij zijn verschillende tops leverbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paarse met gele stippen of een harige grijze top? Door zijn mooie uiterlijk staat de Wobbly Bobbly zit ook nog eens mooi in het interieur! Het is dus niet alleen een meubelstuk voor kinderen, maar ook speelgoed wat goed is voor de motoriek!

wobbly bobbly zit

Kid magnet!

De Wobbly Bobbly zit is geschikt voor kinderen van vier tot en met zeven jaar en bij jongere kinderen moet je zorgen dat je erbij blijft voor de veiligheid. Het merk Mana ‘o Nani is de bedenker achter dit toffe product. Je kent ze misschien nog van de Travel Buddies, waar ik eerder over schreef. De zit heeft een doorsnede van 30 cm en een hoogte van 19 cm. Hij staat super cool in het interieur en zal een magneet zijn voor de kinderen die hem zien!

Meer weten over de Wobbly Bobbly zit van Mana ‘o Nani? Hij is verkrijgbaar bij Jasper van de Nederlandse webshop (én bakstenen winkel in Utrecht) Little Wannahaves voor €280,00