fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Krooom: bouwen en spelen met karton!

Erg leuk bedacht: stevig karton lamineren met mooie ontwerpen en kinderen hun eigen speelgoed in elkaar te laten zetten voordat ze ermee gaan spelen! Naast het feit dat de kinderen dus gelijk twee activiteiten te pakken hebben is het ook nog eens lichtgewicht én kan het tegen een stootje door de waterafstotende print. Krooom denkt ook aan het milieu, want ze gebruiken voor hun collectie namelijk gerecycled karton. Er is geen gereedschap nodig om het speelgoed in elkaar te zetten en het is veilig voor kinderen.

Wat maken ze dan zoal van karton, zul je misschien denken? Nou, wat dacht je van een sufersbusje, dinosaurus, een kasteel, mega poppenhuizen, kastelen met ridders en paarden, een elfenbos, zeemeerminnen, een piratenboot of robots, teveel om op te noemen dus!

Vanaf €8,95 kunnen de kids al aan de slag, dus ideaal voor de koude en regenachtige periode die eraan komt! Een leuk idee ook voor de feestdagen! Een groot deel van de Krooom collectie is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop De Kleine Zebra, waarbij het gelijk mooi voor je ingepakt wordt. Ideaal!

Krooom-speelgoed