fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Oil and Carol: natuurlijk speelgoed voor de kleinsten!

Deze twee Spaanse zussen van 15 en 20 zitten niet stil en hebben het ondernemen in hun bloed zitten! Met hun merk Oil and Carol hebben zij zich gespecialiseerd in baby speelgoed van natuurlijk rubber met mooie designs. Hierdoor zijn de items perfect als decoratie, veilig om op te kauwen en mee te spelen en blijven ze ook drijven in bad! Van gevouwen papierbootjes, ballen met een verhaal als structuur, vintage dieren, auto’s, eendjes, bijtringen en geometrische figuren, het zit allemaal is de milieuvriendelijke collectie.

Het 100% natuurlijke rubber waar het speelgoed van gemaakt is komt van speciale ‘Hevea’ bomen uit Maleisië en is veilig om op te kauwen. De verf is ook op natuurlijke basis en het speelgoed wordt met de hand gekleurd. Het materiaal is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Een groot deel van de Oil and Carol collectie is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop KinderWonderland vanaf €9,95. (even omlaag scrollen als je op de link klikt) Een mooi initiatief van deze jonge meiden!

oil-and-carol