fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Geen stokpaardje maar andere dieren op stok!

Hadden jullie er vroeger ook één? Het welbekende stokpaardje waarmee de de kamer rond galloppeerde alsof je een dappere ridder of stoere prinses was? Iedere keer op zoek naar een nieuw avontuur? Dit keer niet de standaard paarden maar design dieren op stok!

Ooh noo design

Het Sloveense design merk wat zich richt op kinderen, Ooh noo design,  heeft deze oude bekenden van vroeger in een nieuw jasje gestoken. Alleen heb je nu naast het vertrouwde stokpaardje ook een slak op stok, een stok schaap én een krokodil op een stokkie!

dieren op stok ooh noo

Dieren op stok

Het zijn niet zomaar dieren op stok… Het ontwerp is strak en minimalistisch, maar toch zijn de dieren nog te herkennen. De koppies zijn van hout en in 2D uitgevoerd. Ze zijn zwart geschilderd met krijtverf, zodat je een beetje je eigen creatie kunt maken. Fantaseer er maar een eind op los en tover je krokodil om tot een éénhoorn, draak of monster! Wat het spelen extra leuk maakt, is het wieltje onderaan de stok. Zo ga je nét dat stukje harder als je de race aangaat met een ander dier! Zelfs als je op de slak zit…

Award winnend speelgoed

Wellicht verbaasd het je niets, maar dit te gekke duurzame speelgoed heeft een Reddot design award in de wacht gesleept! Dit mooie merk is goed op dreef, want dit is niet de enige award die ze in the pocket hebben… Innovatief en design voor kids dus!

dieren op stok ooh noo

Van oud naar nieuw

Van klassiek speelgoed als een ouderwets stokpaardje, naar dieren op stok, ondergedompeld in design! Dat past natuurlijk perfect bij Oh yeah baby!

Vind je de dieren op stok van Ooh noo design leuk voor je kleine? Kijk dan even bij De Gele Flamingo. Hier zijn ze verkrijgbaar voor €69,00. Ze gaan generaties lang mee, dus de investering waard!