fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Krijtbordmuts voor alle mijlpalen

Jullie kennen vast wel de bekende kaarten waarop alle mijlpalen staan en die je kunt gebruiken om de groei en ‘eerste keren’ van je kindje mee vast te leggen. Super leuk en iedere jonge moeder zal deze bijna wel in huis hebben of krijgen tijdens de babyshower. Deze krijtbordmuts is een super originele variant hierop!

Krijten maar!
Suzy B is een leuke en strakke webshop met een combinatie van eigen producten en ingekocht spullen, hoofdzakelijk in het zwart-wit. Één van haar eigen producten én een bestseller in de shop is de krijtbordmuts! Hoe stoer is deze kroon, waarmee je met krijt steeds weer iets nieuws erop kunt schrijven of tekenen. Of een kindje nu jarig is, de eerste stapjes heeft gezet of voor het eerst ‘papa’ of ‘mama’ zegt, alles kun je op je eigen manier op de muts zetten om voor later vast te leggen!

Soorten
Alle mutsen zijn gemaakt van dezelfde krijtbord stof, maar voor de binnenkant kun je kiezen uit verschillende prints, allemaal in het zwart-wit uiteraard. De kroon zet je vast met een lint van achter, zodat het op verschillende maten hoofdjes past. Je kunt er dus lang mee doen. Doordat je hem ook binnenstebuiten kunt dragen, is hij ook geschikt voor een verkleedpartij! Hergebruiken is makkelijk, gewoon een vochtige doek over de krijtkant halen en hij is weer klaar voor een volgende ronde. Ook verkoopt Suzy B speciale krijtstiften, voor een extra strak resultaat!

De krijtbordmuts is verkrijgbaar in de webshop van Suzy B voor €19,95. Is haar zoontje trouwens niet om op te vreten?!

krijtbordmuts-suzy-b