fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Brikkon: bouwplaten combineren met Lego

De meeste kinderen hebben vanaf een bepaalde leeftijd Lego om mee te spelen! Lego op zich is natuurlijk al leuk te combineren met ander speelgoed, zoals auto’s en poppetjes van wilde dieren. Nu is er een mooi en vernieuwend product op de markt om te combineren met je Lego stenen: Brikkon!

Bouwplaten in de mix
Brikkon zijn houten bouwplaten, die je eerst zelf in elkaar schuift, om er vervolgens met Lego op aan de slag te gaan. De stenen kun je perfect op de bouwwerken klikken en omdat de bouwplaten van hout zijn, kun je er ook op tekenen. Zo kun je ze natuurlijk echt uniek maken! Op dit moment kun je kiezen tussen een bouwpakket van een boomhut, inclusief schommel en ladder, of een kasteel, waar een katapult bij zit. Super stoer natuurlijk om zo nóg meer speelplezier uit je Lego te halen!

Design
Dit mooie product is een ontwerp van Nederlandse bodem, wat komt uit de koker van vijf Rotterdamse ontwerpers en makers. Alles wordt dus ook echt door hen gesneden, verpakt en verstuurd. Plaats je een bestelling, dan wordt deze binnen Nederland gratis verzonden én als je voor 16:00 besteld, dan heb je het de volgende dag al in huis!

Ik vind het een super origineel idee om zo bestaand speelgoed nieuw leven in te blazen, door het te combineren met Lego, wat bijna iedereen in huis heeft! Wat jij?

Boomhut – €17,95
Kasteel – €19,95

brikkon-combineren-met-lego