fbpx
Menu
Kleding / Style

Fashion tip: Petit by Sofie Schnoor

Kennen jullie het Deense merk Sofie Schnoor al? Dat zou heel goed kunnen want het merk startte in 2001 al met met exclusieve schoenen en laarzen, daarna is het enorm gegroeid met diverse mode collecties en nu is er ook een collectie voor de kleintjes: Petit by Sofie Schnoor! Dit leuke merk ontdekte ik bij één van mijn favoriete webshops die jullie al eerder voorbij hebben zien komen, Little Different!

Duurzaam en comfort
Waar de dameslijn gericht is op de modieuze vrouw met een stoer randje, gaat het bij Petit by Sofie Schnoor echt om het ontdekken van de wereld. Daar zijn baby’s en kinderen natuurlijk het grootste gedeelte van de dag mee bezig. Spelenderwijs leren ze enorm veel. Wat heb je daarvoor nodig? Comfortabele kleding met een fijne pasvorm waar ze vrij in kunnen bewegen, dat is een must. Ook is de collectie gemaakt van duurzame grondstoffen en worden er geen kunstmatige materialen gebruikt. Beter voor het milieu én de huid van je kleintje!

pett-by-sofie-schnoor-1

Collectie
Qua grote prints kun je rekenen op een cute hondenkoppie (herkenbaar, maar vraag mij geen ras!), funky flamingo, een stoere sneaker en een pittige papegaai. De all-over prints zijn lieve dots, strakke strepen, grafische bloemen, sterren en klein maar fijne driehoekjes. Grijs, blauw en roze zijn de hoofdkleuren, maar dan meer richting het oudroze in plaats van het felle zuurstok-roze. Mooi, zacht en natuurlijk, dat is de uitstraling van dit Deense merk!

petit-by-sofie-schnoor-2

Wie, wat waar?
Petit van Sofie Schnoor is verkrijgbaar vanaf €26,95 bij de Nederlandse webshop Little Different. De maatvoering loopt vanaf 56 tot en met 98. Heb jij al een favoriet gespot? Voor de jongens ga ik voor de bliksem broek en voor meiden de sweat tunic! Pppsssttt vanaf €14,95 vind je nog leuke sale items uit de vorige collectie!