fbpx
Menu
Houten speelgoed / Kind zijn

Klassiek speelgoed in een fris jasje

Ouderwets speelgoed hoeft er niet altijd automatisch ook uit te zien alsof het al 30 jaar op zolder ligt. Kijk maar naar dit prachtige merk uit Canada, wat klassiek speelgoed een prachtig vormgeeft!

Klassiek speelgoed

Als je kijkt naar al het speelgoed op de wereld, dan blijven klassiekers het altijd goed doen. Als ik met Otis naar de speeltuin ga, dan kan ik het niet laten om zelf ook even lekker te schommelen (met of zonder kind). Als ik een springtouw zie liggen, dan beginnen mijn handen ook al te jeuken. Zou ik de skills nog hebben? Klassiek speelgoed is dus eigenlijk voor alle leeftijden.

www.cindyboycephoto.com

Des Enfantillages

Dit mooie speelgoedmerk is de expert in het afstoffen en opfrissen van echte klassiekers. Door hun gevoel voor vormgeving maken ze de uitstraling helemaal van nu en daar wordt ik persoonlijk nogal hebberig van. Dit design is helemaal in mijn straatje, met het mooie, blanke hout in combinatie met lichte en frisse kleuren! I love it!

MEMOIRE-CRW_7990

Handgemaakt door de familie

Dit gezin bestaat uit vader en moeder, twee kinderen en opa en oma. Gezamelijk maken ze ieder stuk met de hand, een echt familiebedrijf dus! Ze stoppen veel liefde in de producten en dat zie je terug. Hun missie is om klassiek speelgoed nieuw leven in te blazen en dat is ze goed gelukt ook! In hun ontwerpen stimuleren ze kinderen om outside the box te denken. Erg belangrijk vind ik zelf!

LP-MOTIF

De collectie

In de collectie vind je een stoere schommel als een soort zitschijf, een hockeyspel met een sok eromheen (of heet het dan ‘sockey’?), prachtig vormgegeven katapults en springtouwen. Ook vind je er een memory spel, balans spel, boekjes, rammelaars, puzzels, een poppenhuis en auto’s met stapelblokken. Alles is van hout en zal dus generaties lang meegaan.

Een prachtig merk om je vingers bij af te likken! In Nederland onder andere verkrijgbaar bij Selected by James.

HOCHET-ROSE-TACHE