fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Funky blokken sets van Miller Goodman

Gewone blokken sets bestaan niet bij Miller Goodman! Dit creatieve koppel maakt alleen speelgoed van hout wat de creativiteit en verbeelding bij kinderen stimuleert. Onder het mom ‘de kinderen van tegenwoordig zitten teveel voor het scherm’ en ‘de focus ligt in het onderwijs op kennis, waarbij er vaak aan de verbeelding voorbij wordt gegaan’, proberen ze bij te dragen aan de creativiteit en het stimuleren van de motoriek bij kinderen. Door met blokken te spelen leren kinderen hun ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, composities te herkennen, ze leren over zwaartekracht en werken spelenderwijs aan hun motoriek.

Shapemaker
Dit is een blokken set van 25 handbeschilderde blokken, waarbij je 25 verschillende afbeeldingen na kunt maken. Deze voorbeelden zitten gelukkig in de doos bijgeleverd. Vanaf een jaar of 5 is dit super leuk om na te bouwen en de puzzels op te lossen door de blokken oneindig te draaien. Onder de 5 weten kinderen hier uiteraard ook wel raad mee, door te stapelen en ze keer op keer in en uit de doos te halen. Dit speelgoed is zelfs winnaar van een gold award!

Playshapes
Deze blokken set heeft maar liefst 74 handbeschilderde blokken waar je oneindig veel mooie objecten en dieren mee kunt bouwen. Ook hier zijn er voorbeelden bijgeleverd, maar met je eigen fantasie bouw je waarschijnlijk nog veel meer moois. Het namaken van de voorbeelden is geschikt voor een leeftijd vanaf 7 jaar. De blokken zitten in een mooie bewaarzak.

Heartshapes
Deze variant is op dit moment echt wel mijn favoriet! Blank hout, wit, zwart en rood zijn de 50 blokken waar je ook weer oneindig veel variaties mee kunt maken. Heerlijk puzzelen en ontdekken voor het hele gezin!

De blokken worden gemaakt van ecologisch hout en zijn beschilderd met verf zonder giftige stoffen. Alle drie de bovenstaande sets zijn vanaf €49,95 bij onze vrienden van de Nederlandse webshop PSikhouvanjou.

miller-goodman